Tölts felejthetetlen napokat a Dráva Hotel Thermal Resort****-ban!

0
77
drava hotel1

 

Kedves Hölgyem! Mi is lehetne varázslatosabb, mint egy kellemes időtöltés Szeretteinkkel? Wellness élmények, gasztronómiai kalandok, önfeledt kikapcsolódás és megannyi élvezet vár Rád a Dráva Hotel****-ben!

Az igazi nő tisztában van értékeivel, tudja, hogy mit akar, elfogadja olyannak önmagát amilyen, és ezt minden megnyilvánulásával sugározza is a külvilág felé! Egy igazi nő határozott, céltudatos, és minden esetben a Dráva Hotel****-t választja úticélul!

És íme, egy tökéletes alkalom: kedvessel, családdal, gyerekekkel, barátnőkkel vagy az édesanyáddal! Csajos program, szerelmes kiruccanás, üzleti találkozó vagy nosztalgiázás? Mi garantáltan mindenre tökéletes megoldást nyújtunk!

drava hotel1

Dráva Hotel**** a Szerelmeddel a romantika jegyében!

szerelmes par

 

Csald el Kedvesed Harkányba, töltsetek el kettesben mesés pillanatokat, bújjatok el a világ elől, és élvezzétek a közös perceket! A férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet az út? Lepd meg Párod egy kellemes, gyertyafényes vacsorával a Dráva Hotel****-ben, hisz éttermünk méltán híres a hazai és nemzetközi különlegességekről, nagy hangsúlyt fektetve az évszázados múlttal rendelkező kulináris remekekre, és a jelen kornak eleget tevő gasztronómiai újdonságokra, trendekre.

 

 

Dráva Hotel**** a Kislányoddal!

Hisz szállodánk kitűnő adottságai, és széleskörű programkínálata nem csupán a boros eseményekben mutatkozik meg, hiszen számos izgalmas gyermekprogrammal készülünk kisvendégeink részére is! Csajos, nagylányos, vagy csupán gyermeki, játékos? Színes szállodai programkínálat, kiemelt időszakokban mini-programok, vízi vetélkedő, mesefilm vetítés, változatos animáció, gyermekkedvezmények. Nyáron csúszdapark, télen szánkózás, egész évben Teknőskaland, a Dráva Hotel**** egyedülálló Gyermekklubjában.

anya lanya

Dráva Hotel**** az Édesanyáddal!

nagymama lanya másolata

Ha nosztalgiázásra, emlékek felidézésére és az együtt töltött, anya-lánya idő kellemes eltöltésére vágyik! Mi sem nyújt meghittebb élményt, mint a hajdani, közös nyaralások élményeinek felidézése! Tegye mindezt a szállodánk közvetlen szomszédságában lévő Harkányi Gyógyfürdőben, amely kitűnő alkalmat kínál egész évben a pihenni, kikapcsolódni vágyó Vendégeink számára. Továbbá feltétlenül érdemes kipróbálni a Dráva Hotel**** wellness részlegének kifogástalan szolgáltatásait is, legyen szó akár a különleges, folyamatosan megújuló csajos masszázskínálatról, vagy egyéb, sokrétű SPA élményről.

 

Dráva Hotel**** a Legjobb Barátnőddel!

Szinten egy igazán nagyszerű választás! Egy Dráva borvacsora, vagy akár egy villányi pincelátogatás igazi csajos kaland lehet! Beszéljétek ki a legfontosabb témákat egy pár pohár bor vagy koktél mellett! Szerezzetek harkányi élményeket nálunk: éjszakába nyúló wellness party, kiruccanás, vagy pihentető kikapcsolódás!

baratnok

Dráva Hotel**** Menyasszonyként

eskuvo

Életed legromantikusabb napja lesz! Szállodánk profi csapata segít, ha maximális elégedettségre és valami igazán tökéletesre vágysz! Gyönyörű lakosztályok, esküvői lakomák, helyi szokások, kifogástalan kiszolgálás és egyedi kedvezmények, minden esetben a Te elképzeléseidhez igazodva! Lánykéréstől az évfordulókig, a szervezéstől a megvalósításig – a siker garantált!

 

Csomagajánlataikat megtalálhatod: ITT!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here