Távol még a nyaralás időpontja? Utazzon el pár napra a Balatonra! (Hotel Két Korona)

balatonszarszo

 

Noha a nyári szabadságok ideje még várat magára, de már tervezzük, szervezzük a családi nyaralást, és közben arra gondolunk, bárcsak ott tartanánk már. 

Ilyenkor jól jön egy olyan szálloda, mint a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, ahol nyaralásunk mellett, vagy nyaralásunk előtt tavaszi felfrissülésünket is bátran eltölthetjük.

 

ket korona wellness hotel kulso

 

A 2015-ben megújult szállodában minden a családokról szól: Játszókuckó a kicsiknek, egy életnagyságú SÜSÜ sárkány a lobbyban, és a wellness részleg élményoázisa, amit higgyük el, nemcsak a gyermekeknek lesz élvezet kipróbálni.

Az élménymedencében sodrófolyosó, hátmasszírozók, nyakzuhanyok, feltörő gejzírek biztosítják szórakozásunkat és egy különálló pezsgőfürdő járul hozzá relaxációnkhoz. Tavaszi méregtelenítésünk érdekében érdemes felkeresni a finn szaunát, vagy gőzfürdőt is, vagy ha időnk engedi, mindenképpen látogassuk meg a szálloda masszázsvilágát, ahol beválthatjuk szobakártyánk mellé kapott kedvezményes masszázsutalványunkat és szakszerű kezek között mérik fel fizikai állapotunkat.

hotel ket korona wellness uj

A tavaszi wellness hétvégéken a szálloda ingyenes gyümölcsízelítőkkel, vasárnapi ajándék ebéddel és késői kijelentkezéssel készül, hogy a kikapcsolódás tökéletes legyen. A szemfüles vendégeknek akár ingyenes kerékpárhasználatra is lehetőségük van, amihez mindössze egy kupon letöltése szükségeltetik.

A balatoni wellness hotelben felüdülésként szolgálhat számunkra, hogy reggel és este is svédasztalos kínálattal várnak, így biztosan megtaláljuk az ízlésünkhöz leginkább passzoló ételeket és ehhez külön éttermet sem kell keresnünk a közelben. A választék sokszínű. A nemzetközi konyha remekei mellett a magyaros ízek is felsorakoznak a palettán, mi pedig nem győzzük dicsérni a szakács munkáját.

Ebédre a’la carte választhatunk a finomabbnál finomabb kínálatból, de ha kevésbé vagyunk éhesek jól jöhetnek az étterem által készített változatos snack szendvicsek is.

A Két Korona Wellness Hotelben tehát minden adott egy igazi, örömmel teli tavaszi kikapcsolódáshoz, de balatoni nyaralásunkhoz is ideális helyszín lehet.

balatoni kiruccanas

 

Tipp: Foglaljunk kedvezményesen! A szálloda hírlevelére feliratkozók 5.000,- Ft értékű ajándékutalványt kapnak, melyet akár a tavaszi csomagokra is beválthatunk.

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel-Balaton

E-mail: info@hotelketkorona.hu

Tel.: +36 (84) 363-115

Fax: +36 (84) 362-823

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here