Hotel Residence Ózon

A sok napsütés és a beköszöntő jó idő sok mindenkit arra sarkall, hogy kimozduljon a négyfal közül és felfedezze a természetet, a tájakat és életre szóló élményeket szerezzen. Ehhez pedig nagyon jó lehetőség a Mátra!

A mátrai természetjárás nagy múltra tekint vissza. Már a múlt század elején 400 km-es turistaút-hálózat vezette a kirándulókat, ami mostanra több, mint 600 km-re növekedett. Magyarország legmagasabb pontját a Kékestetőt és legmagasabban fekvő települését, Mátraszentimrét is itt találjuk. Vadregényes erdőrengeteg, csodálatos panorámájú bércek, romantikus szurdokok, kitűnő hegyi levegő csábítja túrázásra az ide látogatókat. Jól karbantartott turistautak és végtelen nyugalom várja a kirándulókat.

hotel ozon kornyek


Itt fekszik a térség legjelentősebb városa Gyöngyös, a Mátra kapuja, hangulatos belvárosával, figyelemreméltó egyházi gyűjteményekkel, a legnagyobb ferences könyvtárral, a gyönyörűen felújított Orczy-kastélyban egy teljes mammut csontvázzal, gyönyörű kerttel, pálmaházzal.

ilona völgyi vízesés

A régión belül olyan páratlan szépségű várak fedezhetők fel, mint például a siroki vagy a kisnánai, de a mesebeli Ilona-völgyi vízesés is itt található.

Aki ennél is aktívabb pihenésre vágyik, az ne hagyja ki a Sástó közelében található, Magyarország legnagyobb kalandparkját, Oxygen Adrenalin Parkot vagy pattanjon segway-re és barangolja be a Mátra látogatók elzárt területeit is.

Aki kedvet kap pár napot eltölteni itt, annak kiváló ajánlatokat kínál a Residence Ózon****superior Hotel, több mint három hektáros területen elhelyezkedő, impozáns, festői panorámával rendelkező szálloda. A 700 métert meghaladó tengerszint feletti magasság, az ősfás környezet, a szubalpin jellegű klímának köszönhető kristálytiszta levegő  néhány lélegzetvételt követően érezteti hatását.

A Magyar Turizmus Minőségi Díjat szerzett szálloda többször is elnyerte a Tripadvisor oldal Travellers’ Choice díját, mindemellett háromszoros Superbrands díjas, 2015-ben az Év Szállodájának, míg 2016-ban az Év Szállásának választották.

hotel ozon matrahaza szoba

A szállodába lépve lélegzetelállító látvány tárul a betérő vendég szeme elé. A recepció előtti aula öt emelet magasságú üvegfalain akadálytalanul áramlik be a napfény, amely megbabonázza az embert. Itt mindent megtalálunk, amit egy négycsillagos szállodától elvárhatunk, legyen szó családi szobáról vagy akár egy minden luxus igényt kielégítő saját pezsgőfürdővel felszerelt superior lakosztály. A reggelik elfogyasztása közben a panorámával alig tudunk majd betelni és végtelennek tűnő „kávé illatú percek” alatt ráérősen vajazgathatjuk friss péksüteményeinket, de feldobott hangulatban fogyaszthatjuk el ínyenc ételeket felvonultató svédasztalos ebédünket vagy vacsoránkat is.

 hotel ozon kilatas

 

hotel ozon kulso2

Meglátják, élményekkel a fejünkben, testben és lélekben megújulva indulnak majd haza.

Csúcsra, kalandra, élményekre fel!

Hotel Residence**** superior Ózon

H-3233 Mátraháza

E-mail: office@hotel-ozon.hu

Telefon: +36 37 506 000

Fax: +36 37 506 009

www.hotelozon.hu