Hétkúti Wellness Hotel**** és Lovaspark izgalmas ajánlatokkal

hetkut_wellness_hotel_kulso

A Mór környéki szőlőtermesztés gyökerei egészen a római korig nyúlnak vissza. A  17. század végén betelepített német ajkú lakosok nemcsak a szőlőkultúrát hozták magukkal, de a Hétkúti dűlőn letelepedő első 7 sváb családból forrt ki a móri sváb nemzetség, mely azóta is őrzi hagyományait a vidéken.

A Vértes hegység lábánál, festői környezetben fekszik a Hétkúti Wellness Hotel**** és Lovaspark, mely „ezernyi jóval” várja a környékre látogató pihenni vágyókat. A 31 szobával, 4 lakosztállyal és wellness részleggel rendelkező szálloda tökéletes kikapcsolódást nyújt az üzleti úton lévő vendégeknek is. A hotel számos motívumában megemlékezik a régmúlt idők hagyományairól ötvözve a tradíciót az új kor szellemével.

hetkut wellness hotel kulso

 

A wellness részleg Vízi Világa az alábbi széleskörű szolgáltatásokkal várja a felüdülni vágyókat:

  • úszómedence ellenáramoltatóval és nyakzuhany masszírozóval
  • gyermekmedence vízigombával
  • 6 állású jacuzzi derékmasszírozóval és buzgárral,
  • Kneipp-medence,
  • aromakabin,
  • 90 C°-os finn szauna,
  • 60 C°-os fényterápiás szauna,
  • infrakabin,
  • valamint fitnessterem (cardio gépekkel).
  • Térítés ellenében igénybe vehető masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr és fodrászat.

 

hetkut wellness kep

 

Az aktív pihenést kedvelők kipróbálhatják a szálloda Tükörtermének sportgimnasztika programjait és a hátsó kert nyújtotta számos sportolási lehetőséget, ahol strandröplabda pálya, futball és tollaslabdapálya áll rendelkezésre.

A nyár közeledtével tengeri hangulatot idéző homokos napozóterasz, gyönyörű Vértesre néző panorámával csábítja a napimádókat.

Szabadtéri rendezvények, tréningek, konferenciák, meetingek, esküvők lebonyolítására korszerű technikai berendezésekkel felszerelt konferenciatermek, (Kandalló terem 90 fő, Lovarda terem 60 fő, Vértes terem 40 fő) valamint egy 29 hektáros park ad lehetőséget.

 

hetkut_wellness_hotel_kislany_lovalA Lovasparkban működő lovarda egész évben várja lovaglási, kocsikázási lehetőséggel és színes programokkal a lovas-sportok szerelmeseit.

A szálloda Lovas Vendéglőjének kitűnő konyhája a hagyományos ételek és a nemzetközi konyha remekei mellett előkelő helyet ad a tradicionális sváb ételeknek.

A Hotel az év során rengeteg színes programmal vár minden kedves érdeklődőt.

Engedje meg, hogy kényeztessük az érzékek és ízek világában, hogy kellemes környezetben feledhesse a hétköznapok fáradalmait és feltöltődhessen az újabb kihívásokra.

 

Várjuk Önt is szeretettel!

Hétkúti Wellness Hotel**** és Lovaspark

Mór, Dózsa György u. 111.

e-mail: sales@hetkut.hu

web: www.hetkut.hu

 

 

A Hétkúti Wellness Hotel**** és Lovaspark szuper csomagajánlatait érdemes megnézned!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here