Koronás Kikapcsolódás a Balaton szerelmeseinek

ket korona wellness hotel kulso

Balatonszárszót évek óta a családosok paradicsomának tartják. A maga nyugodt környezetével, gyermekcentrikus programlehetőségeivel és Süsü-kultuszával valóban a déli part egyik legcsaládbarátabb településévé nőtte ki magát. Van itt minden, ami egy kellemes nyaraláshoz elengedhetetlen: szabadstrand sekély homokos öböllel, ugrálóvárral, óriás homokozóval és játszótérrel; vagy éppen a Csukás Színház, egész nyáron át tartó gyermekműsoraival, Sárkányfesztiváljával és megannyi vidám programjával. Aki pedig az év más időszakát is szívesen tölti a Balatonnál, annak sem kell csüggednie, hiszen programokból akad bőven: Kicsik és nagyok egész évben együtt csodálhatják a Krokodil Zoo valódi hüllőit, vagy simogathatják a Napfényudvar Minigazdaság nyuszijait, bárányait, törpemalacait.

balaton fentrol

 

És, hogy hol érdemes megszállnunk balatonszárszói nyaralásunk alkalmával? Természetesen a település hangulatához leginkább alkalmazkodó, családbarát Két Korona Konferencia és Wellness Hotelben, ahol egy életnagyságú Süsü Sárkány vendégei lehetünk és ahol egy 600 m2-es wellness részleg teszi balatoni kikapcsolódásunkat teljessé. A kicsik a vízi sünis gyermekmedencét, a felnőttek a sodrófolyosót, a pezsgőfürdőt és a szaunát fogják imádni.

 

ket korona wellness hotel kulso  hotel ket korona wellness uj

 

Ha pedig ennyi nem lenne elég, kedvezményre jogosító kuponunkkal bejelentkezhetünk egy relaxáló testmasszázsra, vagy kipróbálhatunk egy lávaköves masszázst is. Aki megéhezik, annak sem kell messzire mennie, hiszen a bőséges svédasztalos reggeli és vacsora mellett az a’la cart étterem íncsiklandozó magyar és nemzetközi kínálatában mindenki megtalálja a számára legízletesebbet.

balatoni kiruccanas

 

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha pihenésünk helyszínéül a Két Korona Hotelt választjuk, hiszen itt minden évszakban kedvezményes ajánlatokból válogathatunk. Nem kell külön gondoskodnunk sem ellátásról, sem programról, a kellemes kikapcsolódásunkat egy csomagban lefoglalhatjuk. Persze jól tesszük, ha igyekszünk, hiszen így garantáltan nem maradunk le sem az előfoglalási akciókról, sem a legszebb szobákról.

 

 

Elő tehát a naptárat és már most jegyezzük be idei évi nyaralásunk időpontját, majd kérjük bátran a szálloda segítőkész személyzetét egy kedvező ajánlat összeállításában.

 Ne feledjük!: „Két Korona, a kényeztető pihenés otthona!”

Tekintsd át akciós ajánlatataikat! Katt ide!


Két Korona Konferencia és Wellness Hotel-Balaton

E-mail: info@hotelketkorona.hu

Tel.: +36 (84) 363-115

Fax: +36 (84) 362-823

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here