Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, Noszvaj

0
78
DelaMotteKastely2

 

Tündéri hotel és barokk pikantéria

Történelmi és ugyanakkor tündéri atmoszférát, mesés árakat, élményekkel teli kikapcsolódási lehetőségeket kínál a noszvaji Tündérkert Hotel minden családnak és romantikára vágyó párnak. A 36 szobás modern szálloda egy páratlan szépségű műemlék, a De la Motte kastély szomszédságában, a Bükk hegység lábánál, Egertől mindössze 10 kilométerre található.

 

DelaMotteKastely2

 

A késő barokk, copfstílusban épült kastélyhoz tartozó, több hektáros angolpark a hotel részét képezi. Lenyűgöző az itt látható, közel ezer védett növény ritkaság, fakülönlegesség. A parkot lágy, természetes formák, elrendezések és szentimentális hangulat jellemzik. Érdemes egy sétát tenni a kanyargó ösvényeken, megpihenni a fűben és beszívni az üdítően friss noszvaji levegőt.

TunderkertHotel8

 

A jelenleg múzeumként üzemelő kastély 5 teremmel várja az érdeklődőket. Fő szenzációi a bámulatos, elsősorban antik témájú, néhol pikáns rokokó falfestmények. A 300 éves kúriaépületben 6 isteni mini lakosztály is helyet kapott, így fűszerezve meg egy cseppnyi luxussal a hotelben eltölthető időt.

DelaMotteKastely3

 

Kedvező szobaárak, speciális csomagok

Otthonos szobák, letisztult vintage stílusú lakberendezés teszik hangulatossá és meghitté a Tündérkertbe tervezett kikapcsolódást. A családoknak a praktikus méretekkel és elrendezéssel, a romantikára vágyó pároknak, a világ elől való elvonulás lehetőségével kedveskedik a szálloda. A tematikus csomagok mindenki számára lehetőséget biztosítanak a legkedvezőbb áron elérhető foglalásra, a minőségi pihenés megízlelésére.

TunderkertHotel5

All in one! Kedvezmények gyermekekkel érkezőknek

A szálloda különlegessége, hogy 10 éves kor alatt minden gyermeket ingyen lát vendégül. A kertben focipálya, pingpongasztal, játszótér és homokozó található, az épületben ingyenes játszóház és animációs programok is működnek. A kényelmes kikapcsolódást szolgálják a díjmentesen igénybe vehető baba- és gyerekbarát felszerelések, a kedves izgalmakat pedig a hangulatos Fürdőház és a környékbeli programok garantálják. A térség híres boros pincéiről, szilvalekvárjáról, a Meseútról, kemencés tájjellegű ételeiről és különleges túra útvonalairól is.

TunderkertHotel7

 

Kerüljön harmóniába a természettel, legyen Ön is részese ennek a különleges vintage élménynek!

Az együtt töltött idő a legnagyobb kincs!

Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont

3325 Noszvaj, Dobó út 10.

Telefon: 06-36-563-303

E-mail: recepcio@tunderkerthotel.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here