Még hogy a nyaralásnak csak a csobbanásról és a csokibarna színről kell szólnia!

0
45
1 leeges

Sokan vallják, hogy az igazi nyaralás az, amikor nem kell semmit tenni, csak a napon – vagy a kicsi leégés után az árnyékban – heverészve koktélt szürcsölgetni, néha a felhevült bőrünket lehűteni egy-egy csobbanással, na meg jókat enni-inni. Persze ez is kell, illetve ennek is meg van a maga varázsa.

De hol maradnak akkor az új élmények, amikre végre a monoton hétköznapok sűrűje után jutna idő? Hol maradnának az igazi nyári kalandok, amik örök emlékként megmaradnak a fejünkben, és gazdagítják a családi fotóalbumot, még ha csak virtuálisan is?  És akkor nem is esett szó a gyerkőcökről, akik pedig amolyan szivacsként szívják magukba az új dolgokat, egyszerűen szomjaznak az újra, a másra, a kalandokra. Szóval, mégis csak szükség van a passzív pihenés mellett az aktívra is?

Nyári kalandok vízen, vízben és a föld alatt

S hát a nyári nagy hőségben hol is lehetne kellemesebben aktivizálni magunkat, sőt a család legkisebb és legnagyobb tagjait egyaránt, mint a vízparton, a vízen vagy extrém helyzetben akár egy hűvös barlangban, ami – valljuk be – kalandnak, egyedi programnak sem utolsó.

 4 hunguest hotel pelion  2 hunguest hotel pelion barlang

Önöknél mi a helyzet a nyaralással?

A fürdőruha, a strandpapucs, az úszógumi és a naptej a bőröndben lapulnak már? Izgul már a család apraja-nagyja, mert mindjárt itt a nyári szünet és indul a család a lefoglalt, szupernek ígérkező nyaralásra? Vagy most hirtelen ráébredt, hogy még ötlete sincs, hogy mi lesz az idei nyár úti célja? Még ideje sem volt körülnézni a turisztikai ajánlatok rengetegében és még csak halvány fogalma sincs, hogy hol kezdje? Van egy javaslatunk!

3 hunguest hotel pelion

Tapolca. Pelion. Nyári Szünidő… csak hogy megspórolja a keresgélést!

A barlangok és vizek városának szállodája 4 hektárnyi élménnyel készül ugyanis a vakációra. S hogy mitől lenne egy nem is igazán tóparti, pláne tengerparti hely mégis tökéletes választás a megérdemelt és oly régóta várt vakáció helyszínének? Nem is ragozzuk tovább a szót, már csak pár sor és Ön is megtudja, miben rejlik Tapolca vonzereje, mi vár a vendégekre a Pelionban:

 5 hunguest hotel pelion

 

  • Aktív pihenéssel teli VAKÁCIÓ, avagy egy szuper helyszín, tágas szobák, csobbanásra alkalmas medencék, könnyed nyári ízek, hatalmas kert és megannyi élmény, ami új képekkel tölti meg a családi fotóalbumot.

6 hunguest hotel pelion

 

  • Vizes és izgalmas KALANDOK, Vízi csúszdák és játszótér a gyerkőcöknek és az örök gyerekeknek, élménymedence, vízi torna és a napozásra alkalmas part a felnőtteknek. Sőt, rossz idő esetén beltéren is.

7 hunguest hotel pelion 73 hunguest hotel pelion

 

  • Kor-független PROGRAM lehetőségek, hiszen nem véletlenül nevezik városunkat a barlangok és vizek városának! Itt aztán élmény várja a vendéget vízben, vízen és a föld alatt egyaránt. Fürdés, pancsolás, csónakázás, barlang túra vagy akár barlangi kúra… szóval kikapcsolódás igény szerint.

8 hunguest hotel pelion  10 hunguest hotel pelion

S mindez összefoglalva egy fantasztikus Pelion-ajánlatban:

Pelion Szünidei Ajánlat

már 15 900 Ft*/ fő / éj ártól – jelentő online kedvezménnyel!
(*minimum 7 éj foglalásától, 6 éves korig ingyen)

offer 11307

bovebben

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here