BETEKINTS Wellness- és Konferenciahotel, a Wellness-Völgy Veszprémben

0
107
pr betekints hotel wellness2

 

“A szálloda az egyik legjobb wellness-szel rendelkezik, ahol valaha jártunk, nagyon kellemes hangulatú, megvilágítású a medencerész. Kinti vendégek is használhatják, ettől függetlenül soha nem volt zsúfolt, sőt…. mivel a területe is hatalmas. A szaunarész egy alsóbb szinten van kialakítva, Kneipp taposóval és külön pihenőrésszel. Az étkezést reggelinél svédasztalos megoldással kínálták, a vacsora 4 fogásos, étlapról választható menüből állt. A szobánk csendes, tiszta, kényelmes volt, a személyzet pedig segítőkész. A szoláriumhasználat ára nem volt 4 csillagos, ez is kellemes meglepetésként hatott. Bentről nézve a szálloda környéke is megért volna néhány órát, amit sajnos az idő számunkra nem tett lehetővé, de mint írtam a wellness részleg mindenért kárpótolt bennünket. :)” (egy vendégvélemény a Betekints Hotelről a KedvencSzállodám.hu oldalon)

SZUPER AJÁNLATOK a cikk végén! 😉

 

pr betekints hotel

 

Ilyen és ehhez hasonló dicsérő szavak olvashatóak a neten erről a szuper, veszprémi szállodáról. És most pillantsunk a kulisszák mögé! Kik is állnak a háttérben? 🙂

 

pr betekints hotel2

 

A Betekints Hotel Veszprémben családi vállalkozásként indult, majd a későbbiekben is az maradt, melyben apa, fia, lányai, és az élettárs együttműködése, közös tevékenysége hozta meg a várt eredményeket.

Veszprémben, kertvárosias zöldövezetben, az egykori Betekints Csárda helyén, közel 20 év megfeszített munkája egy négycsillagos, 31 szobás, minden igényt kielégítő wellness részleggel ellátott szállodát; kiemelkedő minőségű hazai alapanyagokat használó, a nemzetközi trendeket és hagyományokat is követő, de elsősorban a magyar konyha tradícióira építő éttermet; konferencia központot; 6 luxuskivitelű apartmant magába foglaló vendégházat; valamint ezek tőszomszédságában kialakított rendezvénykertet eredményezett, a megyeszékhely egyetlen állandó szabadtéri színpadával, bajor sörkülönlegességekkel, grill specialitásokkal, óriás kivetítővel.

 

pr betekints hotel szoba

 

Igazi kis birodalom ez a vendégek és ide látogató turisták, átutazó üzletemberek, kis- és nagycsaládosok, öregek és fiatalok, borkedvelők és sörimádók örömére, pihenésére, kikapcsolódására.

4 egymást követő évben nyerte el az „ÉV WELLNESS SZÁLLODÁJA” kitüntető címet, valamint 2013-ban a hazai és nemzetközi szakma elismerését is jelző Magyar Turizmus Minőségi Díjat.

 

pr betekints hotel wellness2 pr betekints hotel wellness

 

A szálloda a hazai és nemzetközi kézilabdázás pihenője is.  Rendszeres és gyakori vendégek itt az európai kézilabdázás legnagyobb csillagai, köszönhetően az MKB-MVM Veszprém KC. folyamatos és egyre növekvő hazai és nemzetközi népszerűségének, sikereinek is.

A forró hangulatú, nemcsak kézilabda és egyéb sporteseményeknek otthont adó, hanem kulturális és konferencia központként is működő VESZPRÉM ARÉNA közönségének vendéglátása, catering szolgáltatása is a család feladatai közé tartozik: itt üzemeltetik a Barista Cafe-t, minőségi falatokkal, italokkal és mestertől tanult, ellesett fortélyokkal készített kávé különlegességekkel.

A teljes megvalósításhoz vezető út göröngyös és kacskaringós volt, de a tulajdonos a célt sosem tévesztette szem elől, s ma már „csak” arra kell ügyelnie, hogy ezt a nem kis családi birodalmat hírnevéhez méltó módon működtesse, üzemeltesse. Ez sem egyszerű feladat a mai világban, teljes embert, vasakaratot, kitartást, lemondást, toleranciát, vagyis szakmai szerelmet igényel. Szerelmet a szakma, a munka és a minőség iránt.

 

A veszprémi Betekints Hotel**** ajánlatai:

1. Betekints Kedvence néven egy hároméjszakás csomagot foglalhatunk félpanzióval, wellness használattal.

Fontos info: a csomag egész évben (kivéve: karácsony, szilveszter és kiemelt időszakok), de csak meghatározott időszakokban, korlátozott számban foglalható. 

betekints kedvence

bovebben

 

2. Családi csomag néven pedig egy kétéjszakás csomagot igényelhetünk félpanzióval, meglepi bekészítéssel, wellness használattal

és ne utolsósorban állatkerti belépővel! 😉

betekints hotel apartman

bovebben

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here