Ismizünk?!

no_ferfi

Nemrég az ismerkedési szöveg egy új irányzatával találkoztam. Nagyon ütős, nagyon pofátlan, nagyon nem jön be !

Szóval, péntek este 7 óra, irány a város, barátokhoz igyekszem. Mivel meleg van – mit meleg, dögvész, lepra, a páratartalom 1000%-os -, nagyon lengén öltözve tettem ki a két kis 38-as végtagomat az utca gőzölgő, nyúlós aszfaltjára. Na nem tangavillantós csípőszoknyára kell gondolni, plázacica stílusban, köldökig érő dekoltázzsal!

 

Nem lehettem nagyon visszataszító, mivel reggel ugyanebben a cuccban egy építkezés mellett elhaladva kaptam füttykoncertet és “Gyere béébíí, lemosdatlak!” – stílusú megjegyzéseket. (Bár szerintem az ilyen helyen dolgozó férfiak még a járókerettel is óránként 20-szal haladó, nagyvirágos-otthonkás nénik után is fütyülnek, 10 sör és egy délre kialakuló hőguta után.)

Egyedül a buszmegállóban, hiába van este, marad az 50 oC, Évike (azaz jómagam) egy utazási katalógust olvas önfeledten. Balról tömény nyál-csávó közeledik rózsaszín izompolóban, fehér halászgatyóban, a mohikán-frizkójában szőke mellírral. Megjegyzem az ilyenek amúgy nem nagyon gerjednek rám hálistennek, tán érzik belőlem a tömény undort. Ránézek, majd vissza a magazinba. Árnyék vetül a lapokra, egy fejé. Hülye vigyorát hódítónak szánva, kiszedett szemöldökét magasra húzva, száját csücsörítve mutatja, mennyire bejövök neki. 

Majd jön a nap fénypontja, a katartikus élmény: a SZÖVEG!

no_ferfi„Hali, szia, figyeltelek! Szép a hajszíned. Milyen vörös ez? Csak mer’ most akarnám én is festeni.” A sikítás kerülget, de még kitartok. Őrülten kíváncsi vagyok, mi jöhet még! Bólogatok, majd arrébb csosszanok, hátha… De nem, ő is. “Ilyen csöndes lány vagy? Vagy zavarban vagy? Ha gondolod, beülhetnénk valahová.”

 

A vőlegényemre hivatkozva kedvesen visszautasítom. „Na és?! – vigyorog – Nyitott vagyok és unatkozom. Pesti vagyok amúgy, csak leugrottam egy haverhoz.” Ismét visszautasítom, már túl közel áll, csavarja az orrom az űberférfias parfümje. Meg már unom, de nagyon. Na, erre berág végre : „Ne csináld már! Ilyen konzervatív vagy?! Nekem is van csajom!”

 

Megindulok előre, teszek a buszra, le akarom rázni. Természetesen lekurváz, mint minden kretén, ha visszautasítják. De még utánam kiabálja: “Nem vagy egy nagy szám! Na most nem szexelük?!”

 

Írta: Nagy Éva

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here