Flörtölés chaten – ezeket a hibákat kerüld el!

online flört
online flört

Flörtölés chaten. Manapság egyre inkább az online térben találja meg egymást a két nem különösen, ha ismerkedésről van szó. A chat és egyéb ismerkedős applikációk, mint a WhatsApp vagy éppen a Tinder biztosítanak ehhez fórumot. Amilyen praktikusnak és kézenfekvőnek tűnik az ismerkedés ezen módja, annyira sok hibalehetőséget is hordoz magában.

Nézzük, melyek lehetnek ezek!

 Flörtölés chaten – 5 flört hiba chatelés közben

  1. A „Szia!” hiba

Egy egyszerű „Szia!” üzenet jut sok fiatal eszébe, mikor „ráír” a másikra flörtölés céllal. Ilyenkor legalább a másik nevét tegyük a köszönés mellé. Még jobb, ha eszedbe jut valami pozitív megjegyzés, például: Nagyon szuper volt a keddi mozi vagy bármi kedvesség, ami beugrik. Ellenkező esetben elég nehéz a másiknak egy sziá-ra izgalmas választ adnia.

  1. Az időpont hiba

Ha még nem is ismered a másikat, ne akarj rögtön konkrét időpontot megbeszélni. Ha a másik annyira nem motivált (még), hogy Veled találkozzon, az időpont ide-oda tologatása elveszi a Te kedved is a találkozótól. Hagyd későbbre ezt! Beszélgess inkább, ismerkedj!

  1. Túl hosszú üzenetek

Ez az egyszerű „Szia!” üzenet szöges ellentéte. A chat-et és egyéb applikációkat az élvezetes és gyakori üzenetváltásokra találták ki. Nem a kisregények megírására, melyben még rosszabb esetben felteszel több kérdést is. Így a másiknak lehet, hogy az olvasásától is elmegy a kedve, nemhogy a választól. Jobban jársz, ha a mondandódat sok apró üzenetben küldöd el!

  1. Rossz helyesírás

Most őszintén, mit várnál attól az embertől, aki nem ügyel a helyesírására? Ha egy szó helyesírásában bizonytalan vagy keress szinonimát vagy nézz utána!  Semmi esetre se küldj el helyesírási hibáktól hemzsegő üzenetet! Kedvezőtlen képet fest Rólad és nagyon nem szexi.

  1. Kétértelműség

Kerüld azokat a kérdéseket, amivel a beszélgetőtársad nem tud mit kezdeni vagy épp ellenkezőleg, annyira egyértelmű rá a válasz, hogy időpazarlás feltenni és meg is válaszolni. Mert erre csak ilyen unalmas viszontkérdések jönnek, hogy „Mire gondoltál?” És jön a magyarázat és esetleg az újabb kérdés. Végül beleuntok az egész beszélgetésbe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here