Bevásárlókocsi-háború

bevasarlokocsi

Párkapcsolatunkat olyan mindennapi tevékenységek is meghatározzák, mint a társunkkal végzett bevásárlás.


Ruhaüzletben ismerjük a felállást… nő próbál, boldogan kipenderül férjecskéje elé, akinek vagy tetszik vagy nem, de egyre unottabb fejeket kezd vágni, egészen addig amíg a nőnek el nem veszi a kedvét a vásárlástól és meg nem fogadja, hogy soha többet nem jön a férjével együtt ruhát venni, majd ő inkább kiválasztja EGYEDÜL!!!

 

Teljesen más a helyzet az élelmiszervásárlással! Ebben a tárgykörben mindkét nem képviselői tökéletesre fejlesztették párjuk kiborításának hathatós technikáját.

A férfiak RÖGESZMÉSEN keresik a leértékelt árukat, bizonyítván hogy ők mennyire tökéletesen költséghatékonyan funkcionálnak.

 

A testbeszéd pedig ott kezdődik, amikor valamelyik fél magához ragadja a bevásárlókocsit! Kész! Eldőlt! Ő irányít! A másik maximum kullogva követheti! Bár többször megpróbálják egymás kezéből kicsenni a kocsit, az nyer, akié végül a kocsi maradt! Bevásárlás alkalmával megfigyelhető az a fordulat is, amikor a férfi végleg feldühödik, magához ragadja a kocsit és elrobog vele, otthagyva a nőt megsemmisülve.. kocsi nélkül..

 

bevasarlokocsi2

 

Vásárlások alkalmával a párok ismét találkozhatnak társuk esetleg feledésbe merült legbosszantóbb tulajdonságaival. Például: a férfiak órákon keresztül képesek elmerengve vacillálni a különböző márkák előnyeiről és hátrányairól. (legyen szó mindössze egy darab sajtról vagy ketchupról..) Igen, ezek nehéz percek, amik óráknak tűnnek!

 

A pénztárnál már a kifejlett háborús helyzetet láthatjuk. A férfi pakol (dühösen), nő nem segít neki (dühösen) vagy fordítva… ezt lehet még azzal továbbfokozni, ha a nő gyorsan elszalad még valami NAGYON fontos dologért, mert így addig férjura izgulhat vajon visszaér-e drágasága, mire fizetni kell avagy sem.

 A helyzet az autóban folytatódik természeten: a pár tagjai már szólnak egymáshoz vagy üvöltenek.

 

Mindenestre vonjuk le a konzekvenciát! Mielőtt valakivel ágyba bújunk és netán komolyabbra fordul a kapcsolat, feltétlen próbáljuk ki, hogy tudni fogunk-e együtt vásárolni! Vigyük el egy hipermarketbe és jól vegyük szemügyre, hogy keményen markolja-e a bevásárlókocsit vagy túl határozottan, ellentmondást nem tűrőn vásárol.

 (Forrás: David Cohen: Szexbeszéd)

 

A könyv a Park Kiadó gondozásában jelent meg, melyet webáruházukban megvásárolhatja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here