Amitől a pasik frászt kapnak – legrosszabb flört bakik

flört bakik
flört bakik

Az első találkozás, a kezdeti megnyilvánulások nagyban befolyásolják az ismerkedés további kimenetelét. Ilyenkor sok minden eldől, az is, hogy kialakulhat-e a kezdeti szimpátiából egy komolyabb kapcsolat. Mi nők sajnos hajlamosak vagyunk taktikázni és ezzel a legrosszabb flört bakik tömkelegét követjük el. Lássuk tehát mit ne tegyünk!

Beszámolót tartani az exekről – flört bakik

Nagy hiba, ha azt hiszed, hogy attól ,,menőbb” leszel a szemében, ha beszámolsz az exeidről, vagy a futó kapcsolataidról. Egyik férfi sem hallgatja szívesen, hogy kivel, mikor és miért voltál előtte. Ez sérti a férfi büszkeségét és elindíthat benne egy olyan érzést, hogy ő nem elég jó neked, mivel állandóan a múlttal foglalkozol.

,,Nagyságos asszony” szerep

Ez a színitanodában elmegy, de a randin, vagy az első találkozáskor ne játszd meg a dámát, sőt később sem. A férfiakban visszatetszést kelt, ha egy nő verseng és meg akarja mutatni, hogy ő a főnök. Ne feledd a férfi a vadász te pedig az őz vagy, az őzeknek van tartásuk, méltóságuk, de sosem burkolóznak egy rájuk nem jellemző fennkölt álruhába.

Tátott szájjal figyelni

Már az első mondata után megfogott? Legszívesebben letepernéd? Ilyenkor szokott előfordulni, hogy nem figyelünk magunkra és tátott szájjal, csillogó szemekkel figyeljük a szimpatikus férfi monológját. Erre azért ügyelj, nem biztos, hogy jó az, ha egyből nyeregben érzi magát a kiszemelted.

Folyamatos idétlen nevetgélés

flört bakik
flört bakik

A férfiak mindig díjazzák, ha egy nőt meg tudnak nevettetni. Jól esik nekik, hiszen így érzik, hogy értékelik humorukat. De azért vigyázz! Ha túlzásba esel és nyerítesz, mint egy ló, vagy idétlenül nevetgélsz minden mondatán az visszatetszést válthat kibelőle. Értékeld a humorát, de azért ne ess túlzásba!

Túlzásba vitt alkoholfogyasztás

flört bakik
flört bakik

Első találkozáskor beültetek valahová inni valamit. Néha jól esik kirúgni a hámból, de ha lehet ezt ne az első randira időzítsd. Ha elveszíted a kontrollt kifordulsz magadból, összeakadnak a szavaid, az azért nem túl kellemes látvány. Tudd, hogy hol a határ, ha pedig nem bírod az italt, akkor inkább ne igyál.

Hazudozás

Kitalálsz bizonyos történeteket, hogy még jobban felfigyeljen rád kiszemelted? Akkor ezt most hagyd abba! Ez egy nagyon ésszerűtlen női taktika, ráadásul később, ha komolyabbra fordul a dolog, majd magyarázkodhatsz össze-vissza minden egyes füllentésedért. Ne feledd, mindig a legjobb és legegyszerűbb az egyenes út!

Elkalandozni, amikor a férfi beszél

Ha tényleg érdekel a kiszemelted akkor figyelj minden szavára. Ne a telefonodat nyomkodd, ne kalandozzon el a tekinteted más emberekre, rá figyelj. Ez a későbbiekben megtérül. Ráadásul így jobban megismered.

Túlzott titokzatosság – ne legyél jégkirálynő

flört bakik
flört bakik

Attól még, hogy eljátszod az elérhetetlen jégkirálynőt nem fogsz jobban tetszeni a kiszemeltednek. Sőt! Gondolj csak bele, a folyamatos közömbösséggel, az állandó megközelíthetetlenséggel csak azt éred el, hogy előbb utóbb rád unjon a férfi. Nem kell odadobni magad, de a jégkirálynő bőrébe se bújj bele. Add önmagad, ez a legfontosabb!

,,Belájkolni” az összes fotóját

Elvarázsol sármossága, helyessége, végig nézted már az összes képét a közösségi oldalakon.  Azon tanakodsz, hogy hogyan fejezd ki felé a szimpátiád, aztán gondolsz egyet és végig kedveled az összes képét, sőt még kommentet is írsz. Ettől aztán úgy megriad a szegény pára, hogy többet valószínűleg látni sem fogod, csak a facebook-on. Azt, hogy valaki szimpatikus a számodra fejezd ki úgy, hogy értékeled a humorát és figyelsz arra, amit beszél, aztán a többi majd szépen adja magát.

Tartsatok velünk, hiszen következő cikkünkben a férfiak bakijait is górcső alá vesszük! 😊

Dinetta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here