Amitől a csajok frászt kapnak – legrosszabb flört bakik

flört bakik
flört bakik

Flört bakik: Ahogy ígértük, most férfi társainkat is górcső alá vesszük. Nem csak a nők, a férfiak is követnek el hibákat az első randi alatt. Lássuk mi az, amitől mi nők a falra mászunk!

Magáról beszél állandóan – flört bakik

Az ismerkedés lényege pont az lenne, hogy mind a két fél megmutasson magából valamit a másik fél számára. Ha a férfi csak magáról beszél, ráadásul nem is kérdez tőled semmit az nagyon visszataszító tud lenni, tedd fel a kérdést: biztosan a megfelelő emberrel ülsz egy asztalnál? Természetesen kell, hogy magáról beszéljen, de ne csak róla szóljon a találkozó. A lényeg, hogy mind a ketten ki tudjatok bontakozni.

Eljátssza a nagyképű macsót

flört bakik
flört bakik

Próbál versenyezni veled, mindig nagyobbat mondani nálad. Az izmait feszítgeti és elmeséli hány nőt hódított meg előtted. Ez valljuk be nagyon amatőr és ellenszenves tud lenni. Az ilyen típusú férfiak kérkednek a munkájukkal és a fizetésükkel is. Ettől aztán végképp elmegy a kedve a nőnek a dologtól.

Dadog

Nem, ez most nem az a dadogás, ami miatt logopédushoz kell járni, hanem az izgatottság miatti ideiglenes állapot. Persze ez aranyos is tud lenni egy bizonyos fokig. De azért egy idő után kellemetlenné válik a helyzet. Ha túlizgulja a férfi az ismerkedést nem biztos, hogy azt az embert látjuk benne, aki igazán bátor és akire fel tudunk nézni.

Az exekről és a kalandjairól beszél

flört bakik
flört bakik

Talán nincs is kiábrándítóbb annál, mint amikor az első találkozások alatt azt kell hallgatnod, hogy előtted hány másik nővel volt együtt, vagy éppen kit, hova vitt. Senki sem hallgatja szívesen az előtte levő kalandokat, vagy kapcsolatokat, hiszen szeretnénk a legjobbak lenni, olyanok, akikkel feledhetővé válnak a múltbéli emberek. Persze egy idő után nem baj, ha a tanulságokat megvitatjátok, amiket átéltetek előző kapcsolataitokban, de hencegni és felvágni semmiképp sem érdemes vele.

Mértéktelen alkoholfogyasztás

flört bakik
flört bakik

Sajnos előfordulhat, hogy olyan férfivel kerülsz egy asztalhoz, akiről addig nem tudtad, hogy túlzottan is szereti az alkoholt. Ha már az első randin úgy indít, hogy a pohár fenekére néz érdemes elgondolkozni, kell-e második találkozó. Persze néha jól esik egy kis ,,ereszd el a hajam”, de ha már az első találkozáskor azzal indít, hogy részegre issza magát, nem biztos, hogy jó kimenetelű lesz az ismerkedés.

Beszólogat

Bár ez nem feltétlen negatív, hiszen sok férfi ezzel próbálja álcázni azt, hogy teljesen odáig van érted, de azért ennek is van egy határa. Ha túlzásba esik a beszólásokkal, nem biztos, hogy megfelelő partnert találtál. A pici csipkelődés belefér, sőt kell is, ezeken nem szabad megsértődni, vagy túl komolyan venni, vágj vissza neki viccesen.

Női flört bakik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here