Csábítás mesterfokon

csabitas

Ha „megcsináltuk magunkat”, ahogyan ezt  a Légy csábító nő! cikkemben említettem, következhet maga a csábítás folyamata!

 

Először is vegyük fel a kapcsolatot a férfival! Egy ismeretlen férfi esetében sosem történhet direkt módon! Erre való a testbeszéd! A flört! Természetesen nem bámulni kell a kiválasztott férfit, hanem kezdetben röpke pillantásokat kell rávetni, csak néha-néha egy lehelettel tovább időzik a tekintetünk a férfin! Ha a férfinek is megakad a szeme rajtunk, kezdődhet a „szemezés”.

Nézésünk legyen mindig lágy és kedves, semmiképpen sem tolakodó! Nem szerencsés a karba font kéz, mert ezzel elhatárolódunk. Szerencsés, ha a kezünk ügyében van valami, amivel babrálhatunk. Ha időnként végigsimítjuk lágy részeinket (karok, combok nyak) esetleg a hajunkba is beletúrhatunk, vonzódást kelt fel a férfiakban.

 

És ne felejtsünk el sosem mosolyogni! Minden férfit levesz a lábáról egy kedves mosoly!

 

csabitas

 

A fenti burkolt jelzések ellenére előfordulhat, hogy nem reagál jelöltünk. Ilyenkor három eset lehetséges.

1. Nem jövünk be neki. (Ilyenkor ne magunkat hibáztassuk, hogy nem vagyunk elég jók, lépjünk túl rajta.)

2. Bejövünk, de gyámoltalan kezdeményezni. (Ebben az esetben átsegíthetjük gyámoltalanságán, de gondolnunk a jövőre is. Valószínűleg ilyen is marad a kialakuló kapcsolatban is.)

3. Bejövünk, de úgy gondolja a mi feladatunka kezdeményezés. (Várhatóan a későbbiekben is úgy fog gondolkodni, hogy mi boldogok lehetünk, hogy kiszolgáljuk az ő kényét-kedvét.)

 

A fenti „visszautasítások” ellenére sem szabad, hogy ez kedvünket szegje! Egyszerűen lépjünk túl rajta! Ha mégis sikerül egy általunk kierőszakolt kapcsolatot létrehozni, azt a jövőben még nagyon bánhatjuk.

 

De nézzük mi történik, ha a férfi reagál a jelzésünkre és elkezd felénk közeledni!

Várjuk meg, hogy az első lépést ő tegye meg!

A csábítás legfontosabb kelléke a TÜRELEM!

A második kellék a VISSZAFOGOTTSÁG! Az első beszélgetés alkalmával legyünk visszafogottak! Nem kell rögtön kitárulkozni, maradjon meg a titokzatosságunk! Korábbi kapcsolatokról tilos beszélgetni! Később erre lesz még rengeteg alkalmunk, ha már a kapcsolat elérte azt a szintet!

 

Inkább hagyjuk őt beszélni és mutassunk érdeklődést mondandója iránt! Ha figyelmes és kellemes hallgatósága leszünk, alig fogja várni a következő találkozót!

 

A találkozás végén hagyjuk, hogy ő döntse el legyen-e folytatás! Maximum finom célzást tehetünk, hogy legközelebb is szívesen látnánk, azonban ezt semmiképpen se erőltessük!

 

Ha elbúcsúztunk, nem szabad telefonon hívogatni! Várjuk meg mindig, hogy ő kezdeményezzen! Mint ahogy azt, is hol legyen a következő találka színhelye.

 

(Forrás: Faragó Melinda – Szenvedélyek Forró Ketrece)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here