Rakott zöldségek

0
26
rakott zoldseg

Aki szereti a rakott krumplit, ezt is szeretni fogja és sokkal egészségesebb ételhez jut a szervezete.

rakott zoldsegHozzávalók:

  • fél kg vegyes zöldség (karfiol, brokkoli, sárgarépa)
  • 7 db tojás
  • 1 csík kolozsvári szalonna
  • arasznyi füstölt kolbász
  • 1 marék reszelt parmezán

 

 

 

Elkészítés:

A zöldségeket sós vízben roppanósra főzzük és elrendezzük egy hőálló tálban. Megfőzünk 3-4 db tojást és karikára vágva rárakjuk a zöldségekre. A kolozsvári szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ropogósra sütjük. Hozzáadjuk a karikára vágott házi füstölt kolbászt és azt is megsütjük. Szűrőlapáttal kiszedjük a zsírból és elterítjük a zöldségek tetején. 3 db tojást villával felverünk, rakunk hozzá egy maréknyi reszelt parmezánt, összekeverjük és ráöntjük az étel tetejére. Forró sütőben addig sütjük amíg a sajt el nem olvad és enyhe rózsaszínű lesz.

A receptet beküldte: Bodnár Éva

TOVÁBBI RECEPTEK>>>

Játssz velünk és nyerj wellnesshétvégét! Keresd meg a MINDIGNŐ logót!

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here