Paleo raffaello

0
18
paleo raffello

 

Készítője szerint finomabb, mint a “nagy testvére”.. 🙂 Tej-, tojás-, cukor-, szója-, gluténmentes verziója gasztro ajándéknak is kiváló! Próbáljátok ki Ti is!

paleo raffello

Hozzávalók:

  • 25 dkg kókuszreszelék
  • 30 g kókuszzsír
  • 5 dkg eritrit
  • 2 dl kókusztejszín
  • fél dl víz
  • 1 tk vanília kivonat
  • A forgatáshoz: kókuszreszelék
  • Töltelékhez: 30 szem mandula

 

Elkészítés:

Egy lábasban melegítsük össze a kókusztejszínt a vízzel, az eritrittel, és a kókuszzsírral. Ízesítsük vanília kivonattal. Majd adjuk hozzá a kókuszreszeléket, keverjük alaposan össze. Hagyjuk teljesen kihűlni. Diónyi golyókat formálunk, amiknek a közepébe egy-egy mandulaszemet rejtünk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk. Érdemes egy-két órára hűtőbe tenni.

(A receptet beküldte: Putóczki Gáborné)

 

Vegyél részt Te is receptversenyünkben! RÉSZLETEK >>>>

EDDIG BEKÜLDÖTT RECEPTEK>>>

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here