Manócska

0
50
manocska

 

Előételnek éppúgy kínálhatjuk, mint vacsorának. Egészséges és laktató. Gyorsan elkészül.

manocskaHozzávalók:

  • 25 dkg GM körettészta (paleoban: paleo tészta)
  • 1 tk só
  • 1 pár virsli
  • 1 fej hagyma
  • 4 db paradicsom
  • 4 db csemege uborka
  • 3 dl tartármártás
  • 4 db alma
  • metélőhagyma
  • zöldpaprika

 

 

Elkészítés:

A tésztát sós vízben al dente (fogkeményre) főzzük, leszűrjük, lehűtjük. Közben a zöldségeket megmossuk, szeleteljük, kockázzuk. A virslit is megfőzzük, lehűtjük, felkarikázzuk. Majd az összes hozzávalót a tartármártásba keverjük és a kivájt alma belsejébe töltjük. Tálaljuk.

A receptet beküldte: Putóczki Gáborné

TOVÁBBI RECEPTEK>>>

Játssz velünk és nyerj wellnesshétvégét! Keresd meg a MINDIGNŐ logót!

keresd1

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here