Áfonyás keksz

afonyas keksz

Egészséges szénhidrát, mert édesség nélkül elég nehéz egy gyermeknek átvészelnie egy napot.

 

afonyas kekszHozzávalók:

  • 10 dkg kesudió,
  • 10 dkg kókuszliszt,
  • 2 tojás,
  • 3 ek.olvasztott kókuszzsír,
  • 1 ek. négyszeres édességű cukorpótló (vagy ízlés szerinti édesítő),
  • fél tk. szódabikarbóna,
  • 1 tk citromlé,
  • 1 csomag (10 dkg) aszalt áfonya (lehetőleg cukormentes)

Elkészítése:

Finomra daráljuk a kesudiót, majd néhány evőkanál vízzel és a többi hozzávalóval jól gyúrható tésztát állítunk össze. Kézzel kekszeket formálunk és 180 fokon kb. 15 percig sütjük.

Ugye milyen egyszerű?

(A receptet beküldte: Bodnár Éva)

 

Vegyél részt Te is receptversenyünkben! RÉSZLETEK >>>>

EDDIG BEKÜLDÖTT RECEPTEK>>>

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here