Cukkinis-halas ragu

0
41
cukkinis halragu

Bodnár Éva 15 perces, könnyű vacsora receptje

cukkinis halragu

 

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 2 db kisebb saláta cukkini,
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma,
  • 2 ek.kókuszzsír,
  • 1 kis csilipaprika apróra vágva (elhagyható),
  • 5 szem kapribogyó,
  • 1 doboz halkonzerv lecsepegtetve ( pl. szardínia, füstölt makréla, tonhal),
  • 1 ek. citrom frissen facsart leve,
  • só ízlés szerint

A megmosott cukkinit kisebb kockákra vágjuk, és egy magasabb falú serpenyőben folyamatos kavargatással félpuhára főzzük. Közben hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, illetve a csili paprikát is. Sózzuk, borsozzuk, majd rárakjuk a kisebb darabokra szedett halat is. Ha kész citromlével meglocsolva tálaljuk.

(A receptet beküldte: Bodnár Éva)

 

Vegyél részt Te is receptversenyünkben! RÉSZLETEK >>>>

EDDIG BEKÜLDÖTT RECEPTEK>>>

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here