Citromos csirkemell kapribogyóval

0
28
citromos csirkemell

Gluténmentes étrendbe is tökéletesen megfelel ez a citromos ízesítésű csirkemell. Gyorsan elkészül és egészséges étel.

citromos csirkemellHozzávalók:

  • olívaolaj
  • liszt
  • bors
  • 2 db csirkemell
  • 1 db citrom leve
  • 2 dl tejszín
  • 1 üveg kapribogyó
  • petrezselyemzöld

 

 

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Felhevített olívaolajon mindkét oldalát megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt olajat felöntjük a tejszínnel és a citrom levével, majd hozzáadjuk a kapribogyót is. Összeforraljuk és ha kissé besűrűsödött, visszatesszük bele a csirkemelleket és meglocsoljuk a mártással. Salátával vagy rizzsel tálaljuk.

A receptet beküldte: Kovács Noémi

TOVÁBBI RECEPTEK>>>

Játssz velünk és nyerj wellnesshétvégét! Keresd meg a MINDIGNŐ logót!

keresd1

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here