Adventi koszorú 2018 – izgalmas megoldásokkal

adventi koszorú 2018: Előző cikkünkben láthattátok, melyek a legfontosabb alkotóelemei a saját készítésű adventi koszorúnak. Mutatunk most pár izgalmas adventi koszorút.

Adventi koszorú 2018 – Vesszőkoszorú toboz díszekkel

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

Szerezz be egy vessző koszorút, pár gomba díszt és gyűjts jó sok tobozt az erdőben. A tobozok legyenek szépek, különböző méretűek. A tobozokra egyesével köss rá szalagot. Ezután térj rá a vesszőkoszorúra. Drótok segítségével rögzítsd rá a kiválasztott díszeidet, a gyertyatartókat és a gyertyákat. Utána egy szép piros szalaggal függeszd fel valahová. Most jöhetnek a tobozok. Egyesével kösd rá a vessző koszorú aljára és már kész is az adventi koszorúd.

Adventi koszorú 2018 – Egyszerű tálas adventi koszorú

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

Vegyél egy szép tálat, majd gyűjts össze minél több tobozt. Ezeket, ha szeretnéd akár le is festheted szép, ünnepi színekkel. Miután megszáradt, helyezd el őket a tálban, de úgy, hogy még lásd a gyertyatartókat. Miután belehelyezted a gyertyákat, a szépen megfestett tobozzal takard le a gyertyatartókat, tedd tele a tálat a színes termésekkel.

Díszítsünk fonalakkal

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

Fonalakkal nemcsak kötni lehet, hanem akár díszíteni is. Szerezz be egy hungarocell koszorút és egy jó erős ragasztót, ami nem oldja fel az alapot. Ezután egy kis részen ragasztózd be és kezd el feltekerni a fonalat. Fokozatosan ragasztózd az alapot, így biztos nem köt meg azelőtt mielőtt rátekernéd a dekorációt. A fonalas koszorúba szúrhatsz fém gyertyatartót, amire akár más díszítő elemet is helyezhetsz. adventi koszorú ötletek >>>

Különleges kötött sállal készült adventi koszorú

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

A sálakat nemcsak nyakunk melegítésére lehet használni, hanem dekorációs elemként is megállják a helyüket. A kötött anyagot ragaszd fel a hungarocell alapra, várd meg, míg megszárad és már mehet is rá a díszítés. Szerezz be olyan gyertyatartókat, amiket beleszúrhatsz az alapba. A kötött sál színe csak rajtad áll, jól mutat a barna, a bordó, de akár a mélyzöld is igazi ünnepi hangulatot kölcsönöz az adventi koszorúdnak. A gyertyák mellett ragaszthatsz csillag, szarvas vagy fenyőfa dekorációt is a kötött anyagra.

Csodálatos toboz varázs az adventi koszorún

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

Ehhez a koszorúhoz szintén sok tobozra van szükséged. Gyűjts minél többet az erdőben. Akár egy pár makkot is szedhetsz, attól még különlegesebbé válik a koszorú. Az alapra ragasztópisztollyal egyenként rögzítsd a tobozokat, úgy készítsd el, hogy ne látszódjon sehol se a koszorú alapja. Ha ügyesen megcsinálod, akkor egy igazi tobozkoszorút fogsz kapni a végére. Arra ügyelj, hogy annyi helyet hagyj ki a koszorú tetején, hogy a gyertyatartók ráférjenek. A tobozokra ragaszthatsz gömb alakú fenyőfadíszt, a közepére pedig szarvas díszt is helyezhetsz.

Adventi koszorú gyümölcstálból

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

Ismét egy egyszerűbb és kevésbé melós adventi koszorú. Ehhez használj egy fém gyümölcstartót, aminek a tetejére most a gyümölcsök helyett terméseket, műfenyőt, tobozt és makkor tegyél. A közepét hagyd valamennyire szabadon, hogy a négy gyertyát könnyedén el tudd helyezni. Miután beletetted a gyertyákat nincs más dolgod, mint szépen eligazítani a díszítést.

adventi koszorú 2018
adventi koszorú 2018

További cikkek advent témakörben:

advent

Téged is vár a Szigetköz csodája a Hotel Diamant >>>

hotel diamant
hotel diamant

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here