Lazac steak

lazac steak

Igen, a lazac nagyon drága, de! egyszer van egy évben karácsony! Max. 7 percet igényel az elkészítése és ennél finomabbat úgysem tudunk készíteni – szerintem. Köret nem szükséges hozzá, mert leginkább így tudjuk a lazac semmihez nem hasonlítható ízét élvezni.

lazac steakHozzávalók:

  • bőr nélküli lazacfilé
  • frissen darált tarka borskeverék (fehér, zöld, fekete és rózsabors)
  • fél citrom
  • friss petrezselyemzöld

 

 

 

Elkészítés:

A lazacfiléket besózzuk és jól beborsozzuk a frissen őrölt borskeverékkel. Öntöttvas serpenyőben kevés kókuszzsíron, oldalanként 3-3 percig nagy lángon sütjük. Díszíthetjük petrezselyemzölddel, ízesíthetjük citromlével.

A receptet beküldte: Bodnár Éva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here