Gyerekpuncs

0
39

Nem csak karácsonyra, hanem a hideg téli napokon bármikor szívesen fogyasztja gyermek és felnőtt egyaránt.

 

Hozzávalók: 

  • fél liter  gyümölcstea
  • fél liter frissen facsart narancslé
  • fél liter almalé
  • 1 db citrom leve
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 5 evőkanál méz

 

 

 

 

Elkészítés: 

Főzzünk erős gyümölcsteát, majd öntsük egy nagyobb edénybe. Adjuk hozzá a frissen facsart narancs- és citromlevet, majd keverjük bele az almalevet, a mézet. A végén adjuk hozzá a fahéjat, majd forraljuk össze. Ha egy kicsit kihűlt, tálalhatjuk. Citrom- vagy narancskarikával díszítjük.

 

A receptet beküldte: Putóczki Gáborné

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here