Fűszeres kukoricalisztben sült busaszeletek

kukoricalisztben sult busaszeletek

A hal jellegzetes karácsonyi étel. Gluténmentes étrendet követők is bátran elkészíthetik az alábbi recept alapján.

kukoricalisztben sult busaszeletekHozzávalók:

  • bőr nélküli busaszeletek 
  • kukoricaliszt
  • 1 kezeletlen citrom héja 
  • törött bors
  • csipet fűszerpaprika
  • 1 tk. fokhagymapor
  • kókuszzsír

 

 

 

Elkészítés:

A hozzávalókat jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe. A halat kókuszzsírban pirosra sütjük. Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla. Ízlés szerinti körettel, alkalomhoz illően díszített tálon szolgáljuk fel.

A receptet beküldte: Bodnár Éva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here