Párkapcsolat horoszkóp

párkapcsolat horoszkóp
párkapcsolat horoszkóp

Párkapcsolat horoszkóp: Kíváncsi vagy milyen mentalitású társ illik hozzád? Ebben sokat segíthet a párkapcsolat horoszkóp. Mi összegyűjtöttünk pár információt ahhoz, hogy megtudd csillagjegyed alapján számodra mi a legfontosabb szempont a párválasztásnál! 😉

Párkapcsolat horoszkóp – Kos csillagjegy

Mivel lendületes és szenvedélyes jegy a Kos, csak hasonló életvidám partnerrel érzi magát jól. Persze arra is kell vigyázni, ahogy a mondás tartja: két dudás nem fér meg egy csárdában. Tehát a Kosoknak az is jót tesz, ha olyan partner van mellettük, aki életszeretete mellett egy kis nyugalmat is hoz életükbe. Így a lobbanékony Kos mellé jól jön például egy türelmes, megbízható Bika.

Párkapcsolat horoszkóp – Bika csillagjegy

A Bika két lábbal áll a földön, határozott típus és reális gondolkodású. Fontos, hogy olyan társ legyen mellette, aki a lelki és az anyagi biztonságot is megadja számára. Lelkileg jól passzol a Szűz és a Bak is hozzá. De a Skorpióval egyenesen megbabonázzák egymást. A Skorpiót vonzza a Bika életszeretete és jóléte. A Bikáknak általában nagyon tetszik a Skorpió titokzatossága.

Párkapcsolat horoszkóp – Ikrek csillagjegy

Az Ikrek jegy mindig kettős, hol fent, hol lent van. De jellemzi az is, hogy szellemileg folyamatosan fejlődni szeretne. Nyitott típus, könnyen barátkozik, így szereti, ha hagynak neki mozgásteret. Ezért fontos, hogy olyan társra leljen, aki megadja neki ezt. Szereti a logikus gondolkozást és tudásvágyát kielégítő partnert keres. akire felnézhet. Talán a Nyilasban találhatod meg életed párját, hiszen azonos a szabadságvágyatok. De lenyűgöz a Kos energiája is.

párkapcsolat horoszkóp
párkapcsolat horoszkóp

Párkapcsolat horoszkóp – Rák csillagjegy

A Rákok nagyon érzelmesek, ugyanakkor hangulatemberek is. Nagyon családias típusok és jók a megérzéseik, emiatt pedig sokszor tűnhetnek nyugtalannak. Ezért jó mellé egy olyan társ, aki szilárdan, két lábbal áll a földön és megnyugtatja, ha épp szükség van rá. Rendkívüli társra lelhetsz egy Bak jegyű, stabil emberben.

Párkapcsolat horoszkóp – Oroszlán csillagjegy

Az Oroszlánok a fényűzés mesterei. Mire útjuk végére érnek, még ha nem is világuralomra törnek, saját környezetükben mindenféleképp vezető szerepet töltenek be. A sikerhez vezető úton szüksége van egy társra, aki támogatja. A Rákkal nagyon jó kapcsolatot alakíthatnak ki. A Rák fantáziájával segíti az Oroszlánt, az Oroszlán pedig segít a Ráknak álmait megvalósítani.

Párkapcsolat horoszkóp – Szűz csillagjegy

A Szűz csillagjegyűeknek mindig keményen meg kell dolgozniuk a sikerért, náluk nagyon igaz a mondás, miszerint saját sorsuk kovácsai. Náluk nagyon fontos az önkibontakozás, amiben egy társ sokat segíthet. A Halakkal csodálatos kapcsolatod lehet, hiszen ez a csillagjegy nagyon jól alkalmazkodik a maximalista és kritizálós személyiségedhez.

Párkapcsolat horoszkóp – Mérleg csillagjegy

A Mérlegeknél az ösztön felett áll a gondolkodás és a saját tapasztalás. Az ebbe a csillagjegybe tartozó embereknek nagyon fontos az igazság, ők igazi diplomaták. Spontán érzelmei visszafogásával alakul ki igazán jellemük, ami segít nekik, hogy megfelelő párra leljenek. Hozzá leginkább egy olyan típus illik, aki nem mérlegel sokat, hanem határozottan és gyorsan dönt, hiszen ez segíti a Mérlegeket a fejlődésben. A Kosban például tökéletes társra lelhet.

Párkapcsolat horoszkóp – Skorpió csillagjegy

A Skorpióknak mozgalmas életük van, melyben sok csapás érheti őket. De pont ez teszi őket erőssé és bátorrá, minden akadályt legyőznek. Rendkívüli dolgokra képesek. Mellé egy olyan társ kell, aki nyugodt és kiegyensúlyozott, valamint szereti az életet. Ez szárnyakat adhat a Skorpióknak, akik néha csak az élet árnyoldalát látják. Kiváló partnere lehet például a nyugodt életszerető Bika, aki megismerteti az élet szépségét a Skorpióval.

Párkapcsolat horoszkóp – Nyilas csillagjegy

A Nyilas egy tüzes, szabadszellemű jegy, nehezen bírja a korlátokat, szeret ismerkedni és szárnyalni. Éppen ezért fontos, hogy társa ne fogja vissza, támogassa -néha-hajmeresztő ötleteit, elképzeléseit. Ha ezeket megkapja ez a csillagjegy kiváló társsá válik. Hozzád leginkább a lendületes Kos illik, de az Ikrekkel is boldogságra találhatsz.

Párkapcsolat horoszkóp – Bak csillagjegy

Mivel nem egy partnerfüggő típus, így nagyon megválogatja kivel áll szóba. Szereti ellenőrizni a párját, hisz biztosan tudja, hogy a megfelelő ember van mellette. Akár ez odáig is fajulhat, hogy határokat vezet be. Fontos számára, hogy a párjára lehessen mindenben számítani. Egy Bika jegyűvel csodálatos szerelem alakulhat ki, de a Szűzzel és a Skorpióval is jól megértik egymást.

Párkapcsolat horoszkóp – Vízöntő csillagjegy

A Vízöntő nagyon félti a szabadságát, ezért, ha valaki túl közel kerül hozzá megijedhet, de jellemzi a kettősség, hiszen, ha távolinak érzi kedvesét akkor az egyedülléttől szenved. Kapcsolataiban és a szerelemben a maximumot várja el és azt is nyújtja. Ha nem figyelnek rá eléggé, akkor gyorsan tovább lép. Ideális társa lehet az Oroszlán, akiért szinte rajong a Vízöntő, de a Nyilas sziporkázó ötleteitől is elalél.

Párkapcsolat horoszkóp – Halak csillagjegy

A Halak jegyűek általában álomvilágban élnek, ami a szerelmet és párkapcsolatot illeti. Minden kapcsolatban szeretné valamelyik álmát megvalósítani, de ez persze gyakran ütközik a másikéval, így sokszor él át kudarcot. Nagyon ragaszkodó és megbocsátó, valamint romantikus, így olyan párra van szüksége, aki ezt nem használja ki. A Szűzre nagyon felnéz, de a Bika és a Bak sem használja ki, így velük is boldog lehet.

További párhoroszkóp:

 

Horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here