Holdjegyek jellemzői – Tudd meg mi a holdjegyed!

holdjegyek jellemzői
holdjegyek jellemzői

Holdjegyek jellemzői: A horoszkóp számtalan összetevőből áll, nem csak a Napjegy és az Aszcendens az érdekes, hanem a Holdjegy hatása is. A Holdjegyet érdemes kiszámolni, hiszen nagyon meghatározó szerepet tölt be életünkben. A Holdjegy megmutatja érzelmi adottságainkat, azt, hogy mennyire vagyunk gondoskodók és empatikusak. Ez a jegy befolyásolja a Napjegy nyújtotta tulajdonságokat is.

Holdjegyedet ITT számolhatod ki!  

Holdjegyek jellemzői – Kos

A Kos holdjegyű ember gyors, energikus és temperamentumos. Szereti élvezettel élni az életet. Képes azonnal dönteni habozás nélkül. Ez néha elhamarkodott lépésekhez vezethet. Sokszor makacs és öntörvényű, szembeszáll a számára ellentétes nézőponttal. A saját útját járja, mindig keresi az újdonságokat. Mindig vágyik az elismerésre és azért bármit megtesz, hogy a legjobbak közt legyen.

Holdjegyek jellemzői – Bika

A Bika holdjegyű ember kiegyensúlyozott, nyugodt személyiség. Kitartó, erős és megbízható. Szeret mindent, amihez a pénz kötődik, ezért szívesen végez például banki munkát. Hagyománytisztelő, konzervatív. Vonzódik a művészetekhez, legyen szó éneklésről, szobrászatról. De a kertben is szívesen tevékenykedik.

Holdjegyek jellemzői – Ikrek

Az Ikrek holdjegyű ember gyors észjárású ember, hajlamos a nyugtalanságra és állandóan mozgásban van. Egyszerre több mindent csinál. Szeret beszélgetni, de ha kell nagyon jó hallgató társ is. Fontos számára mások véleménye. Kíváncsisága arra ösztönzi, hogy rendszeresen olvasson, tanuljon valamit. Szereti a mozgalmas munkát, a kézműves tevékenységeket és a sportokat is. Az életet nem bonyolítja túl.

holdjegyek jellemzői
holdjegyek jellemzői

Holdjegyek jellemzői – Rák

A Rák holdjegyű ember érzelmes, érzékeny, szüksége van a támogatásra. Fontos számára a család, az otthon, mindent megtesz azért, hogy harmonikus legyen a környezete. Ráérez mások érzéseire. Mivel ő maga érzékeny szereti az erős, határozott emberek társaságát. Ebből energiát nyer. Szeret főzni, ragaszkodik a hagyományokhoz, erős a képzelőereje.

Holdjegyek jellemzői – Oroszlán

Az Oroszlán holdjegyű ember magabiztos, lelkes, minden mókázásban benne van. Erős kisugárzása másokat is lehengerel, motiválja a körülötte élőket. Őszinte, ami a szívén az a száján. Érzéseit sokszor drámaian, szenvedélyesen adja elő. Szereti, ha elismerik és ha bókolnak neki. Ezért mindent meg is tesz. Kedveli a gyerekeket, nagylelkűsége miatt szívesen támogat másokat.

Holdjegyek jellemzői – Szűz

A Szűz holdjegyű ember precíz, maximalista. Ügyel saját és a körülötte élők egészségére is. Mindig az aktuális feladataira koncentrál, azokat mindig gyakorlatiasan oldja meg. Szereti a rutinfeladatokat. Szívesen beszélget technológiáról, egészségről, tudományról. Érdeklik az alternatív gyógymódok és a helyes táplálkozás. Szereti a rendet maga körül és ezért mindent meg is tesz. Szeretnek a társaságában lenni, hiszen ösztönösen ráérez mások érzéseire. Kifinomult a modora és megjelenése.

holdjegyek jellemzői
holdjegyek jellemzői

Holdjegyek jellemzői – Mérleg

A Mérleg holdjegyűember diplomatikus, együttműködő, megérti mások érzéseit. Gyakran rendeli alá magát mások döntéseinek, mert utálja a konfliktust, így inkább behódol. Ezzel a Hold-jeggyel rendelkező embereknek fontos megtanulniuk, hogy ne helyezzék saját vágyaikat mások alá. Szeretik a harmoniát, a szépet és szeretnek nagy társaságban lenni. Nagy az igazságérzetük.

Holdjegyek jellemzői – Skorpió

A Skorpió holdjegyű ember mindennek próbál a mélyére látni. Megbízható, erős akaratú, keményen dolgozik. A Skorpió holdúak között akad visszaeső bűnöző, de kiváló kutató lángelme is válhat belőle. Nyomozónak is alkalmas, hiszen előtte nem marad semmi titokban. Minél rejtélyesebb valami, annál jobban izgatja a megfejtés. Szenvedélyes, őszinte, ha megsértik sokáig neheztel.

Holdjegyek jellemzői – Nyilas

A Nyilas holjegyű ember élénk, nyitott, könnyen lelkesedik. Nagy a szabadság szeretete. Fontos számára a barátság, annyira, hogy hajlamos a szerelem elé helyezni a barátságot. Optimistán közelít az élethez, igazi kalandvágyó, szeret utazni. Vágyik a tudásra, szívesen boncolgatja az élet nagy kérdéseit. Élvezi az életet.

Holdjegyek jellemzői – Bak

A Bak holdjegyű ember óvatos, szerény, céljaiért mindent megtesz, fegyelmezetten, nyugodtan dolgozik. Szereti a rendet, a hatalmat és a pénzt. Hűséges, megbízható, de ahhoz, hogy valakit közel engedjen magához sokat kell tenni. Nehezen nyílik meg. Akár magányos farkassá is válhat. Meg kell tanulnia lazítani és élvezni az életet.

Holdjegy hatása a Vízöntőben

A Vízöntő holdjegyű ember szabadságvágy, különcség jellemzi. Az igazságot keresi mindig, igazi újító és forradalmár. A személyes szabadsága a legfontosabb a számára. Öltözködése mindig fura, kicsit talán polgárpukkasztó is. Kreatív, erős művészi vénával rendelkezik. Meg kell tanulnia kimutatni érzéseit. Lélekben sokszor  örök magányosak.

Holdjegyek jellemzői – Halak

A Halak holdjegyű ember érzékeny, kedves, mindig megérti mások érzéseit és szívesen segít. Gyengéd, romantikus és olyan társra van szüksége, akivel mély kapocs köti össze. Művészi hajlamai erősek, élénk a fantáziája és logikus a gondolkodása. Azért akad néhány olyan Halak-Holddal rendelkező ember is (főleg a Mérleg, Rák, Halak Napjeggyel rendelkezők), aki képtelen a döntéshozatalra és csak álmodozik, ahelyett, hogy céljait véghez vinné.

További cikkek a témában: 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here