Hogyan hat ránk az aszcendens? – Az aszcendensek jellemzői

aszcendens
aszcendens

A Nap-jegy mellett a horoszkóp másik legfontosabb tényezője az aszcendens. Másnéven a felkelőjegy, ami meghatározza viselkedésünket, kinézetünket és azt, hogy mit tartunk az életben fontosnak, mik a szokásaink, valamint a betegségekre való hajlamainkat. Ahhoz, hogy kiszámítsuk aszcendensünk nem csak a születési évre, hónapra, napra van szükség, hanem az órára és percre is.

Az aszcendens a szakértők szerint harmincéves kor körül kezd el dominálni. Akkor a Nap jegyre jellemző tulajdonságainkat egyre inkább felváltják az aszcendensünk jellemzői. Ha esetleg nem tudnád mi az aszcendensed, most a kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatod! 😊

Aszcendens kalkulátor ITT!

Kos aszcendens jellemzői

Nyitott, aktív típus vagy. A céljaidért bármit megteszel, a végletekig küzdesz értük. Hatalmas energiáid vannak, szereted a versengést is, igyekszel mindig mindenben a legelső lenni. Sokszor túl hirtelen, gondolkodás nélkül reagálsz, fejjel mész a falnak. Önző, gyermeteg és naiv is tudsz lenni, ha dicsérnek képes vagy bármit elhinni. Szerelmi életed is pezseg. Előfordul, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben.

Érzékeny testrészed: izomzat, fogak, koponya, arc, száj, fül, agy

Megjelenésed: erőteljes, markáns vonások, néha szúrós tekintet

Bika aszcendens jellemzői

Lassú és csökönyös, sokszor meggyőzhetetlen vagy. Fontos számodra az anyagi biztonság. Megbízhatóság és türelem is jellemez. Erőd pedig akkora, hogy akár fát is lehet vágni a hátadon. Türelmed nagyon sokáig tart, de ha egyszer átlépik a határaidat elsöprő dühhel reagálsz. Szereted a természetet és a békét, harmóniát magad körül. Tartós emberi kapcsolatokra törekszel. Nagyon jó a szép érzéked, gyakran az énekhangod is. Gyermek és családszerető vagy, jó pedagógiai érzékkel. Koraérettség jellemez.

Érzékeny testrészed: pajzsmirigy, mandulák, nyak, torok

Megjelenésed: csinos, kissé lassú, általában alacsony

aszcendens
aszcendens

Ikrek aszcendens jellemzői

Érdeklődő, nyitott típus vagy, egyszerre több dologgal is képes vagy foglalkozni. Mindenre odafigyelsz, mindent szeretnél látni és tudni. Szeretsz csevegni és jól kommunikálsz. Kereskedőként nagyon jól megállod a helyed, hiszen bármit el tudsz adni. A hűség nem tartozik fő erényeid közé. Semmihez és senkihez nem kötődsz igazán, mindenkivel, mindenhol jól érzed magad.

Érzékeny testrészed: kezek, légzőszervek, karok, idegrendszer, vállak

Megjelenésed: fiatalos, energikus vagy és állandóan mozgásban kell lenned, nőként gyakran férfias vonásaid is lehetnek

Rák aszcendens jellemzői

A külső ingerekre lassan és mindig másképp reagálsz. Téged saját belső érzéseid, hangulataid irányítanak. Empatikus vagy és nagyon jók a megérzéseid. Számodra a legfontosabb az otthon és a család. A konfliktusokat elkerülöd, hiszen nagyon félsz a kudarctól. Döntéshelyzetekben bizonytalan vagy, mert félsz, hogy megbánod. Ha kicsit erőt veszel magadon és nem kételkedsz állandóan nagyon nagy dolgokra lennél képes.

Érzékeny testrészed: méh, mell, gyomor

Megjelenésed: csillogó szemek, érzelmes tekintet.

aszcendens
aszcendens

Oroszlán aszcendens jellemzői

Nagyon nyitott vagy és igyekszel mindig az élet napos oldalát nézni. Néha ellustulsz, de az álmaidért bármit képes vagy megtenni. Szeretsz vezetni, játszani, szórakozni. Ha belépsz egy társaságba szinte lehetetlen nem észrevenni, mert olyan erős karizmád van. A szerelmedért mindent megteszel, a házasságot viszont nem részesíted előnyben. Szereted a gyerekeket, jó pedagógiai érzékkel rendelkezel. Idealista és naiv vagy. Felnézel azokra, akik hasonló szellemi szinten állnak, mint te. Uralkodó típus vagy. Optimista vagy, amíg van két, lábad, kezed és látsz addig nagy baj nem lehet.

Érzékeny testrészed: hát, gerinc, szív-és érrendszer

Megjelenésed: királyi megjelenés, közepes termet, méltóságteljes tartás

Szűz aszcendens jellemzői

Zárkózott vagy, a külső ingerekre lassan reagálsz, mert szeretsz mindent alaposan átgondolni. Igazi elemző típus vagy és sokat analizálsz, aggódsz és szeretsz kritizálni is, ezért gyakran szőrszálhasogatónak tartanak mások. Nem csak környezetednek, saját magadnak is kemény bírája vagy. Csak azt tudod elfogadni, amit megértettél. Szereted a rendet, figyelsz egészségedre, hajlamos lehetsz hipochondriára is. Bizonytalan vagy, de tudsz nagyon határozott is lenni.

Érzékeny testrészed: idegrendszer

Megjelenésed: szolid, visszafogott, kissé konzervatív

Mérleg aszcendens

Nyitott vagy, a harmóniára, békére és a kiegyensúlyozottságra, valamint tartós emberi kapcsolatokra törekszel. Nagyon fontos számodra a környezet harmóniája, utálod, ha körülötted veszekednek. Ilyenkor felveszed a békebíró szerepét: neked is, meg neked is igazad van, csak hagyjátok már abba. Érdeklődsz a lakberendezés és a ruhák tervezése iránt is. Nem szeretsz egyedül lenni, rendkívül társcentrikus vagy. Ritkán találsz igazi társra és sokat csalódsz az életben. Érzékeny, hűvös és józan vagy.

Érzékeny testrészed: vesék

Megjelenésed: arányos testalkat, szép arc, bájos, mosolygós vagy

Skorpió aszcendens jellemzői

Zárkózott és szélsőséges típus vagy. A középutat legtöbbször csak idősebb korodra ismered meg. Nagyon jó titoktartó vagy és mindig a legnehezebb utat választod, mert szeretsz saját magadnak bizonyítani. Sokszor mész fejjel a falnak. Nem vagy teljesen bosszúálló, de ha megbántanak, vagy visszaélnek kedvességeddel nem felejted el és kivárod az elégtétel pillanatát. Diplomatikus és fegyelmezett vagy és sokat vársz másoktól is. Nagyon nagy a fájdalomtűrő képességed, energikus és kitartó vagy.

Érzékeny testrészed: nemi szervek, vastagbél, végbél

Megjelenésed: az ellenkező nem mindig nagyon vonzónak tart, nagy hatást gyakorolsz másokra megjelenéseddel, szúrós a tekinteted

Nyilas aszcendens jellemzői

Nyitott vagy és gyors reagálású. Kitartásod nem sok van, viszont nagyon hamar lelkesedsz. Szeretsz beszélni, népszerű vagy. Nagyszerű ötleteid vannak, de a megvalósításra már ritkán kerül sor. Szeretsz gondolkozni az élet nagy dolgain, fontos számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. Magas színvonalon akarsz élni, bár szinte sosincs pénzed mindig megoldod a problémáidat. A szerencséd sosem hagy el! Könnyen tanulsz, toleráns és szétszórt vagy, de ennek ellenére közkedvelt személyiség vagy.

Érzékeny testrészed: csípő, comb, térd

Megjelenésed: magas, mozgékony, kedves tekintetű

Bak aszcendens jellemzői

Zárkózott és racionális vagy. Lassan reagálsz a külső ingerekre, mert nagyon megfontolt vagy. Ritkán mondasz ki dolgokat, hiszen tudod, hogy a kimondott szónak súlya van.  Ambiciózus vagy és tudatosan élsz. Számodra a legfontosabb a karrier, a munka és utána jön csak minden más. Képes A hivatásodért cserébe szinte mindenről képes vagy lemondani. Ha elbuksz képes vagy felállni és újult erővel nekifutni. Nem adod fel sosem! Félsz a csalódástól, nem nagyon szórakozol, precíz és gátlásos vagy.

Érzékeny testrészed: térdek, csontozat, bőr, fogak

Megjelenésed: szikár testalkat, barna szemek, intelligens tekintet

Vízöntő aszcendens jellemzői

Nyitott vagy a világra és széles látókörű. Érdekel a modern technika, de vonzzanak a régi mesterségek is, minden olyan, amiben megtalálod a különlegességet. Saját magad is egy igazi különc vagy. Előfordul, hogy nem érted meg a környezeted, de ez fordítva is igaz. A határidőket nem szereted. Szinte mindenkivel megtalálod a közös hangot, legyen szó egy utcaseprőről, vagy miniszterelnökről. Nem bírod a korlátokat, a szabadság a lételemed.

Érzékeny testrészed: lábszár, boka, idegrendszer

Megjelenésed: extrém öltözet, szép szemek

Halak aszcendens jellemzői

Nyitottságod, vagy zárkózottságod mindig a körülötted levő emberektől függ. A külső ingerekre mély érzelmekkel és lassan reagálsz. Hatalmas az empátiád, tele vagy megértéssel. Nagyon aktív az érzelmi életed, könnyen befolyásolható vagy. Sokszor fennakadsz apróságokon, amiken nem kéne és nagyon sokáig tart túllépned rajta. Jó a mesélő képességed, szereted, ha meghallgatnak. Ha túl sok negatívum ér szenvedélyek rabja lehetsz.

Érzékeny testrészed: lábfej, nyirokrendszer

Megjelenésed: ábrándos tekintet, ovális arc, keskeny homlok

További érdekességek a csillagjegyekről:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here