Heti horoszkóp – 2018. szeptember 17-23-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: A Kos csillagjegyűek tele vannak energiával. A Halak pedig megtudhatnak egy eddig eltitkolt igazságot. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. szeptember 17-23-ig – itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Most úgy érezheted, hogy megnyílik előtted a világ. Tele vagy energiával és ez meg is látszik rajtad. A környezetedre is ösztönzőleg hatsz. Most nagyon jól tudod mik az erősségeid. Előfordulhat, hogy olyan helyről kapsz támogatást, ahonnan nem is gondoltad volna eddig.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Egy kicsit úgy érzed eluralkodott a káosz, türelmetlen vagy. De kár kapkodnod, hiszen a célodat csak türelemmel fogod elérni. Ha munkahelyi karrierharc helyett áldozz inkább a szerelemnek. Élj át minden boldog pillanatot.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A Mars energiát ad a napokban. A héten egy olyan új, a munkáddal is összefüggő lehetőséggel találkozhatsz, ami átalakítja a baráti köröd, valamint a családi kapcsolataid. Ha lehetőséged van vegyél részt minél több programon, jótékonysági rendezvényen.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A héten nagyon tisztában vagy magaddal, tudod hogyan irányítsd a dolgaidat. Ha van lehetőséged rá akkor ismerkedj meg új emberekkel, legyél nyitott. Ezek az ismeretségek később kulcsfontosságúvá válnak számodra.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Kedvező bolygóállások támogatnak majd a hétvégén, addig azonban akadályokba ütközöl. De ne aggódj, a hét végére minden elsimul. Kicsit sodródj az árra. A partnered most könnyen felbosszanthat, próbálj meg ne hirtelen haragú lenni.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Összpontosíts a terveidre, álmaidra, magadra. Ha figyelmed nem szóródik szét könnyebben éred el a sikert. Ez a hét a pénzügyeidben is változást hozhat. Nincs más dolgod, mint nyitott szemmel járni és észrevenni a lehetőségeket.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Feszült hangulatban telnek a napjaid. De próbáld meg nem elveszíteni a türelmed és érvényesítsd a diplomatikus éned. Ezzel sok mindent elsimíthatsz, ráadásul mások is példát vehetnek rólad. Ha túlságosan feldühíted magad, akár olyat is mondhatsz, amit később megbánsz majd.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak az az üzenete, hogy engedj el mindent amire nincs szükséged. Most a héten tegyél rendet a lakásban és szelektáld ki azokat a holmikat, amik már feleslegesek. Meglátod nem csak a házadban a fejedben is rend lesz ezáltal.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Lazíts, menj el szórakozni. Ha nem görcsölsz annyit sokkal jobban fog menni minden feladat, amit rád bíznak. Ha lehetőséged van utazz el, kapcsolódj ki, ne akarj mindent egyből megoldani. Hagyj időt magadnak, hogy átgondold a lehetőségeidet.

Bak csillagjegy

Végre kitörhetsz a megszokott környezetedből, akár szembe jöhet veled egy nagyon jó állásajánlat is. Ha már nagyon rosszul érzed magad a munkahelyeden, akkor ideje váltanod. Terveidről, ötleteidről csak a családodnak beszélj, mások könnyen visszaélhetnek vele.

Vízöntő csillagjegy

Légy türelmes, ne kapkodj. Figyelj arra, hogy mit ígérsz meg, hiszen ha nem tudod teljesíteni könnyen érhetnek kellemetlenségek. Meg kell tanulnod ráérezni a határaidra. Ha kudarc ér tanulj meg belőle felállni és tovább folytatni a számodra fontos dolgaid. Ne add fel!

Halak csillagjegy

Most fény derülhet olyan dolgokra, amik először nagyon fognak fájni, de jó alkalmat teremtenek arra, hogy életed egy új ajtaja kinyíljon. Az új körülmények mindig lehetőséget adnak arra, hogy jobban megismerd magad. Ez a változás csak előnyödre válik.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here