Heti horoszkóp – 2018. szeptember 10-16.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: Az Ikrek csillagjegyűek társaságát kifejezetten élvezik most a többiek. De a Mérlegek is sugároznak. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. 09.10- 16-ig – itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Magánéleted kerül most előtérbe. Barátaid és családtagjaid is olyannak fogadnak el, mint amilyen vagy és ez nagyon fontos, így senki előtt nem kell megjátszanod magad. Ez az elfogadás pedig hatalmas erőt ad ahhoz, hogy jól végezd el a dolgaidat.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Kedvező energiák szabadulnak fel a héten, mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben kellemes napokra számíthatsz. Bár ennek ellenére a munkahelyeden kaphatsz egy olyan hírt, aminek nem fogsz örülni, de a kollégáid melletted állnak.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Sokan keresik a napokban a társaságod, szeretnek a közeledben lenni. Ettől jó kedved lesz, ami végig kísér a munkahelyi órákban is. Humorod és kisugárzásod segít abban, hogy párt találj. Most csak úgy ostromolnak az ellenkező nem tagjai.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Sikert sikerre halmozol, ráadásul egy váratlan fordulat következik be az egyik ügyeddel kapcsolatban, ami már régóta megoldásra vár. A magánéleted rendben van, harmonikus. Utazzatok el, ha tehetitek, kapcsolódjatok ki a családdal, barátokkal, pároddal.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően optimistán, vidáman kezded a hetet. A karrieredet illetően fontos tárgyalások várhatók a hét közepe felé. Végre sikerül egy olyan projekted, amit már régóta szeretnél megvalósítani.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Bizonytalanságod határozottság mögé próbálod rejteni. Ennek köszönhetően több olyan dolog is történik, amire nem vágysz, de ne félj megoldódik minden. Csak nagyon figyelj a határidőkre és ne késs a fontos ügyeiddel.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A kedvező bolygóállásoktól most bátor, erős, öntudatos és sugárzóvá válsz. Ha jól figyelsz és teszel is érte meg tudod valósítani magad és ki tudod bontakoztatni a tehetséged. Kiváló alkalom ez arra, hogy elkezdj valami újat tanulni.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Pozitív meglepetésekben lesz részed a napokban. Most tölts ki pár lottó szelvényt, vegyél részt valamilyen nyereményjátékon, akár komolyabb összeget is nyerhetsz. Családodban harmónia honol, ez a hétvége a nyugalomé, a pihenésé lesz.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Karrieredben pozitív változás várható. Ha az elmúlt időszakban ide-oda kapkodtál és nem találtad a helyed akkor most zsákutcába futhatsz. Közös vállalkozásba ne menj bele, inkább próbálj meg egyedül valamit kitalálni.

Bak csillagjegy

Vágj bele azokba a feladatokba is, amikbe eddig nem mertél. Most minden esélyed megvan arra, hogy sikerüljön. Ismerőseid ha látják a törekvésed továbbadják másoknak a jó híred, amivel akár egy jó munkaajánlatot is kaphatsz.

Vízöntő csillagjegy

Régóta vágysz az elismerésre? Szeretnél bizonyítani? Most végre eljön a te időd. Arra viszont ügyelj, hogy csak olyasmit csinálj és vállalj el, amit biztosan véghez tudsz vinni. Ne vállald túl magad, hiszen így könnyen áteshetsz a ló túloldalára.

Halak csillagjegy

Most számos probléma, ami eddig megoldatlan maradt, megoldódhat. Ez az időszak jó lehet arra, hogy új kapcsolatokat köss és életed új pályára lépjen. Élvezz ki minden pillanatot, hiszen most a sikerből sokáig tudsz profitálni.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here