Heti horoszkóp – 2018. szeptember 03-09.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: A Szűz csillagjegyűek munkahelyi sikerekre számíthatnak, a Mérlegek napjai pedig feszültebben telnek. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. 09.03-09.09-ig  – itt olvashatjátok. 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Változékony hangulatod lesz a héten, több emberrel is konfliktusod lehet. Egy korábban elszalasztott lehetőség most újra eléd kerül, úgy dönts, hogy utána már nem lesz visszaút. Ne hagyd, hogy sürgessenek a fontos teendőkkel!

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A pénzügyeid nagyon jól alakulnak a héten. De azért ne lustulj el, fontos, hogy maradj aktív, mert csak így folytatódhat a szerencsés időszak. Ha fizetésemelést szeretnél fontos, hogy ne a csillagos ég legyen a határ.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően kedveseddel nagyon jól alakulnak a dolgaitok, akár összeköltözés, vagy házasodás is lehet. A karrieredben jelentős változás várható. Viszont a közös vállalkozás nem biztos, hogy jó ötlet. Gondold át mielőtt döntenél.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A napokban nagyon elszánt és határozott leszel. Ezzel pedig régi álmaid egy részét sikerül megvalósítanod. Partnereddel vitákra számíthatsz, de próbáld jól és türelmesen kezelni, most szükség lesz a nyugalomra.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Hétvégéig szépen meg tudod oldani a párkapcsolatodban elszaporodó vitákat, súrlódásokat. A régi sérelmeket is meg tudjátok végre beszélni. Ráadásul a munkahelyeden végre bizonyíthatod rátermettséged a főnököd előtt.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Munkahelyeden további sikerekre számíthatsz. Főnököd a nehezebb feladatokat is szívesen rád bízza, hiszen tudja milyen jó munkaerő vagy. Párkapcsolatodban minden rendben, ha tudtok menjetek el hétvégén kikapcsolódni.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Feszült hangulatban telnek a napjaid és az a baj, hogy ennek hatására befeszülsz, rosszabbul teljesítesz. Próbálj meg többet sportolni, vagy ismerj meg pár relaxációs módszert, meglátod sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállások hatására most jól mennek a dolgaid. Úgy érzed szárnyalsz és nincs, aki megállítson. Ez így is van, használd ki ezeket a napokat és feküdj neki a terveid, céljaid megvalósításának. Az újhold is rengeteg energiát ad majd.

Nyilas csillagjegy

Használd ki a csillagok adta pozitivitást. Szilárdítsd meg baráti kapcsolataidat, de ne félj az új emberektől se. Különleges lehetőségek adódnak majd a számodra, amit a közeljövőben ki is tudsz használni.

Bak csillagjegy

Állíts fel fontossági sorrendet. Erre azért lehet szükséged, mert a teendők káoszában így elveszel. Sok mindent kell megoldanod, de ha odafigyelsz minden rendben lesz. A párkapcsolatod jól működik, menjetek, utazzatok, gyűjtsetek közös élményeket!

Vízöntő csillagjegy

Kicsit megszaladtak az elmúlt hetekben a kiadásaid. Ezt csak kontrollal tudod megállítani és megtartani, helyrehozni. Próbáld meg szorosabbra húzni a gyeplőt és ne költs felesleges dolgokra. Az újhold okozhat egy kis felfordulást, vitát az életedben.

Halak csillagjegy

Új ismeretségek kötődnek az elkövetkező napokban. De azért légy óvatos, nem biztos, hogy a legjobbat akarják neked ezek az emberek. Érkeznek segítő társak, de lesznek köztük irigyek is. Ha megérzed rajtuk azt, hogy nem őszinték ne engedd őket közel magadhoz.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here