Heti horoszkóp – 2018. október 8-14-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: A Bika csillagjegyűek csak úgy ragyognak. A Rákok pedig megtalálhatják a napokban életük párját. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. 10.08-14-ig – itt olvashatjátok!

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Most úgy érzed arra van szükséged, hogy feszegesd a határaidat és kipróbálj valami új dolgot. Egészen nyugodtan bontogasd a szárnyaidat, ismerd meg minél jobban önmagad. Bár te tipikusan az a típus vagy, aki fejjel megy a falnak, most próbálj meg higgadtan dönteni a fontos ügyekben.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygója most nagyon szép napokról gondoskodik neked. Karizmádnak köszönhetően most sokak epekednek irántad. Viszont csütörtökön légy óvatos, hiszen a kellemetlen fényszögű bolygóállások miatt akár nagy viták is előfordulhatnak szerelmeddel.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Itt az idő, hogy végre magaddal törődj és a saját érzéseidet helyezd előre. A legjobb, ha nem szavakkal, hanem tettekkel bizonyítasz a párodnak, hogy mennyire fontos számodra. Munkádban sok lesz a rutinfeladat, de ne kapkodj, úgy hibát véthetsz.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A héten az egyedülállóknak nagyon jó esélyeik lesznek a szerelemre. Ha már van párod, akkor pedig még szebbé és szorosabbá válik majd a kapcsolatotok. Bár a napokban kicsit fáradtabbnak érzed majd magad hétvégén lesz időd feltöltődni.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Energikusan és jó hangulattal indul a heted, bár ettől függetlenül lesz pár akadály, amivel számolnod kell. De mivel kellő jó kedvvel vágsz bele most mindenbe, könnyedén megoldod az eléd gördülő problémákat is.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Jó ötleteket kapsz most másoktól, amit érdemes kamatoztatnod! Kedves és jóindulatú emberek vesznek körül, akik jót akarnak neked. Ha úgy érzed és adott a lehetőség most kipróbálhatod magad egy új területen is.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Csütörtökig egészen sikeres napokra számíthatsz. De utána a hét vége felé légy óvatos. A munkahelyeden valaki rosszindulatával kell szembenézned. a párkapcsolatodban a féltékenység uralkodhat el.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygójának köszönhetően egészen elvarázsolt, jó hangulatban leszel a napokban. Minden kis apró szépség elvarázsol és örömmel, figyelemmel fordulsz mások felé is. Mivel rend van benned az emberek szeretnek a közeledben lenni.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Borsot törhetnek az orrod alá a munkahelyeden. De ne légy ideges, próbáld meg higgadtan megoldani a problémákat. Szerencsére mindig többen állnak melletted, mint akik ellened vannak. Bízz magadban!

Bak csillagjegy

Több félreérthető helyzet adódhat a napokban. Most úgy érzed, mintha az emberek csak úgy elbeszélnének egymás mellett. Bár nem túl rózsás a helyzet, szépen eloszlanak a viharfelhők. A párod támogatására számíthatsz!

Vízöntő csillagjegy

Csak úgy pörögnek körülötted az események, de ne aggódj mindent meg tudsz oldani. Sokan keresik a társaságod és felnéznek rád a tevékenységed miatt, de azért legyél óvatos, hiszen vannak olyanok is, akiknek nem őszinte a mosolyuk.

Halak csillagjegy

Most lehetőséged nyílik valami új dologban kipróbálni magad, ne habozz, vágj bele! Az utóbbi időben sokat foglalkoztál a karriereddel, most itt az ideje, hogy időt szánj a szeretteidre is. Menj el kikapcsolódni a családoddal!

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here