Heti horoszkóp – 2018. október 15-től 21-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: A Kos csillagjegyűek hete lendületesen, energikusan indul. Az Oroszlánok pedig találkozhatnak akár életük párjával is. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. október 15-től 21-ig – itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően jól indul a heted. Minden, amibe belevágsz sikerülni fog és akadályokba sem ütközöl. Ez érvényes a pénzügyeidre is. Most kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy változtass egy picit az életmódodon.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Végre elég időt tudsz szentelni a pihenésnek és arra, hogy pároddal lehess. Számodra nagyon fontos, hogy a szerelmed közelében legyél és megkapd mindig a visszacsatolásokat. Most ez a napokban nagyon jól fog működni.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Úgy érzed rengeteg energiád van. Ennek ellenére a hét eleje kicsit nehezebben indul, de ne aggódj a hét közepére megoldod az eléd háruló akadályokat. Jól kijössz a kollégáiddal, ami jót tesz a munkamorálodnak is. Próbálj meg előállni az egyik nagyobb projekteddel!

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Egy régóta feszültséget okozó ügy végére érhetsz. Megoldódnak, elsimulnak a dolgok körülötted. A hét vége felé történhet valami olyan, amire egyáltalán nem számítasz és kicsit kiboríthat ez a váratlan fordulat. Ha teheted kollégáidnak ne mutasd ki most ezzel kapcsolatos érzéseid.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Szívesen vagy a barátaiddal, szükséged van támogatásukra. A napokban sok élménnyel gazdagodsz és megismersz valakit, aki felkelti az érdeklődésed. Ne állj ellent adj esélyt a lehetőségnek. A párban élő oroszlánoknál minden harmonikus.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A héten előtérbe kerülnek a kicsit elhanyagolt baráti kapcsolataid. Végre bizonyíthatsz, attól függetlenül, hogy nem mindig érsz rá, igenis fontosak számodra a barátaid. A hét második felében valaki a segítségedre szorul, légy kedves!

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően pénzügyeid nagyon jól alakulnak a héten. Most végre megszabadulhatsz a tartozásaidtól. Most nagy szükséged lesz a családod támogatására, hogy meg tudd valósítani az egyik nagy ötleted!

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Egy igazán szép szerelmi kapcsolat veheti kezdetét a héten. De ha ez nem lenne elég, munkahelyeden is sikert sikerre halmozol. Hatalmas energiáid jól tudod kamatoztatni. Vágj bele legmerészebb projektedbe és vidd végig!

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Fortuna a kegyeibe fogad és támogat mindenben a napokban. Most megengedheted magadnak, hogy kockázatot vállalj, jól fogsz kijönni a dologból. A magánéletedben egy nem várt fordulat következhet be.

Bak csillagjegy

Fontos megbeszélésnek lehetsz részese a héten a munkahelyeden. Ne ijedj meg, valószínűleg egy egészen új szakasz fog elindulni a karrieredben. Újabb ajtók és lehetőségek nyílnak ki előtted. Ha még egyedülálló vagy, akkor most jó eséllyel találkozhatsz valakivel, aki elvarázsol.

Vízöntő csillagjegy

A munkahelyeden minden a legnagyobb rendben, de azért próbálj arra figyelni, hogy a legjobb formádat hozd a héten. Ha ezt tudod tartani, akkor nagy meglepetésben lesz részed a hét vége felé. A szerelemre ne görcsölj rá, kicsit sodródj az árral.

Halak csillagjegy

Most csak úgy szárnyalsz, úgy érzed minden sikerülhet. Ezt mások is észreveszik és ezért kifejezetten keresik a társaságod! Akár egy új munkalehetőséget is kaphatsz, de mielőtt döntenél, gondold át jól! Most jó esélyed van egy harmonikus kapcsolat kialakítására.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here