Heti horoszkóp – 2018. október 01-07.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

heti horoszkóp: A Rák csillagjegyűek magánéletében nyugalom honol. Az Oroszlánoknak pedig nem kezdődik túl jól a hetük. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. október 01-07-ig – itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállások nem vetnek jó fényszöget a Kos csillagjegyre. Ettől most zaklatottabbnak érzed magad a napokban. A feszültség és a stressz leküzdésében sokat segíthet a sport. A héten új barátságok kötődnek.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon kedvező napokra számíthatsz. Pároddal mindenképp éreztesd, hogy mennyire fontos a számodra. A szerelem bolygója hátráló mozgásba kezd majd, ami miatt, ha egyedülálló vagy még könnyen visszatérhet egy régi szerelem.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Anyagilag most nem állsz túl jól, így, ha lehet most ne költekezz túl. Próbáld meg egy kicsit szorosabbra fogni a gyeplőt és csak arra költeni, amire tényleg muszáj. Egy különleges találkozás most sorsfordító lehet a számodra.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Rengeteg jó ajánlatot kaphatsz a napokban, de gondold át mielőtt hirtelen cselekednél. A munkahelyeden akadályokba ütközhetsz, ne hagyd, hogy mások szavai elrontsák a jó kedved. Magánéletedben minden a legnagyobb rendben.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Nem kezdődik túl jól a heted, de legyél türelmes és bizakodó. Kedvességre és gyengédségre vágysz, amit majd meg is fogsz kapni. Pénzügyeidben legyél megfontolt, vigyázz arra, hogy kiben bízol meg. Magánéletedre fektess nagyobb hangsúlyt!

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Most nem érzed magad a helyzet magaslatán, de ne légy türelmetlen, lassan rendbe jönnek a dolgok. Ne add fel a céljaidat, a nehezén már túl vagy. A következő projekted bár nagyon nehéz, de ha kellő energiát fektetsz bele, meglásd ez is sikerülni fog.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Jó heted lesz, most a kedves és megértő embereket vonzod be magadhoz. Arra viszont ügyelj, hogy a te jószívűségedet senki se használja ki. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, attól nem fog hamarabb jönni a siker.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A munkahelyeden végre nyugalom van, a sok kellemetlenség és rossz hírek után végre pozitív napok várnak rád. Önfeledtnek és energikusnak érzed magad, ezt használd ki és kezdj el tenni a céljaidért. A legfontosabb, hogy bízz magadban!

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Ezen a héten érdemes jól figyelned a munkahelyi megbeszéléseken, akár egy új üzleti lehetőségre is felkérhetnek. Ha nem érzed elég felkészültnek magad, ne dönts elhamarkodottan, járd körbe a témát, utána pedig gőzerővel mehet a dolog.

Bak csillagjegy

A nagy teherbírásod és tenni akarásod most végre meghozza a gyümölcsét. Akár elismerést, vagy előléptetést is kaphatsz a munkahelyeden. Magánéletedre ne görcsölj rá, kicsit ússz az árral, meglátod minden letisztul majd.

Vízöntő csillagjegy

Légy óvatos a döntéseidben. Mielőtt cselekednél inkább kérd ki közeli hozzátartozóid véleményét is. Ne kapkodj azzal nem fogsz előrébb jutni. Feleslegesen ne emészd magad, ha valami nem sikerül, akkor tűzz ki magad elé új célokat.

Halak csillagjegy

Egy kellemetlen beszélgetés a feletteseddel megnehezíti majd a napjaidat. Valószínűleg egy másik pozícióba akarnak majd helyezni. Emiatt eléggé elkeseredsz és megijedsz, de ne félj, ez a változás sok mindenben az előnyödre válik majd.

További cikkek horoszkóp témakörben:

horoszkóp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here