Heti horoszkóp – 2018. június 4-10-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

A Rák csillagjegyűeknek most érdemes a nagy ötleteiket feljegyezniük, a Skorpiók pedig előléptetésre és fizetésemelésre is számíthatnak. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018 június 4-től június 10-ig – itt olvashatjátok! 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Ez a hét most könnyen és lazán telik. Úgy érzed, hogy jól tudsz alkalmazkodni másokhoz is. A munkatársaid kedvelnek és szívesen vesznek be a csapatmunkába is. Ez jó hatással lesz a munkamorálodra is. Sokkal hatékonyabban fogsz majd dolgozni.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Ne lepődj meg, ha kisebb felfordulás lesz körülötted a héten. A bolygóállások miatt sajnos az anyagiakban sem hoznak pozitív változást. Egyre több akadállyal kell most szembenézned. De a szerelemben kárpótlásra lelhetsz. Ne a szavakra, hanem a tettekre figyelj leginkább.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Az uralkodó bolygó állásának köszönhetően nagyon kreatív és fantáziadús vagy. Számtalan új ötleted lehet, ezeket mindenképp jegyezd fel. Azért jobb, ha felkészülsz, mert nagyon sok inger fog érni a héten, amitől kicsit összezavarodhatsz. Komoly döntéseidet halaszd későbbre.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Úgy érezheted világmegváltó ötleteid vannak most, de még várnod kell egy kicsit a megvalósítással. A héten a fő mottód ez legyen: nem minden arany, ami fénylik. Tehát figyelj jól, járj nyitott szemmel és ne hagyd magad átverni.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Szuper hét áll előtted, most nem kell, hogy túlgondold az életed, csak sodródj az árral. Csütörtökön azért próbálj meg lassítani és pihenni is picit. A barátaid melletted állnak, mindenben számíthatsz rájuk!

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A Neptunusz miatt sajnos a párkapcsolatodban számítanod kell némi feszültségre. Veszekedések, viták is előfodulhatnak. A héten túl sok lehetőséget kapsz, ami miatt döntésképtelenné válhatsz. Próbálj meg nem görcsölni, esetleg kérd ki egy jó barátod véleményét, ha elakadsz.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállások miatt most hajlamos lehetsz a múlt problémáival foglalkozni, de ennek ellenére a héten minden esélyed meg lesz arra, hogy az új út felé indulj el és elengedd a múltat. A szerelmi kapcsolatodban válság következhet be, de ha ezen túljuttok még jobban megerősödtök.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A munkahelyeden nagy elismerésben lehet részed, előléptetés és fizetésemelés is várható. Ennek köszönhetően anyagi gondjaid is megoldódnak. A párod melletted áll és támogat mindenben. Érdemes megfogadnod jó tanácsait.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Személyiséged most igazán kiteljesedhet. Úgy érzed érted van minden és mindenki. Ha vezető pozícióban vagy akkor a héten jó eséllyel valósíthatsz meg nagy terveket a munkatársaiddal. Legyél kritikus, így a hibákat is sikerül elkerülnöd.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

Anyagi helyzeted nem túl fényes. Most minden forintért meg kell harcolnod. A hét közepétől vigyázz, mert félrevezethet egy jónak tűnő lehetőség. Legyél résen és mielőtt igent mondanál egy ajánlatra járj rendesen utána.

Vízöntő csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon sok teendőd lesz a héten, a rohangálás, az ügyintézés lesz a középpontban a hét elején. Próbáld meg sorrendbe állítani a teendőket és akkor nem zavarodsz össze. A hét közepétől már lazíthatsz egy picit.

Halak csillagjegy – heti horoszkóp

A baráti kapcsolataidra fektess most nagy hangsúlyt, találkozz velük minél többet. Vigyázz, hogy ne hajszold túl magad, a pihenés is fontos, hogy megfelelően tudd a munkád végezni. A szerelemben nyugalmas időszakra számíthatsz a napokban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here