Heti horoszkóp – 2018. június 25-július 1-ig

Heti horoszkóp: A Rák csillagjegyűek nagyon szép és szerencsés napoknak néznek elébe. A Halaknak pedig kicsit szorosabbra kell húzni a gyeplőt, ha nem akarnak eladósodni a sok kölcsön miatt.  A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. június 25-től július 1-ig – itt olvashatjátok! 🙂

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően most a barátaid jó tanácsára és segítségére is számíthatsz. Fortuna melletted áll, így az életed minden területén pozitív változásokra számíthatsz. A munkában, szerelemben és az anyagi ügyekben is szerencsés leszel.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Csütörtökig próbálj meg minden fontos teendőt elvégezni, hiszen addig a Merkúr patronálni fog. A hét vége felé kicsit több akadállyal kell majd megküzdened, de ki fogod állni a próbákat. Ha teheted vegyél ki szabadságot és menj el pihenni pár napra.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Ezen a héten minden dolgod simán megy. A napokban alkalmad nyílik a jogvitáidat tisztázni. Mindenféleképp állj ki saját igazadért, ne hagyd magad. A szerelmi életed is kedvezően alakul, ha esetleg még egyedülálló vagy számíthatsz arra, hogy megtetszel valakinek.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap és a Merkúr is segíti most a Rák csillagjegyűeket. Ez nagyon sikeres időszakot jelez. Nemcsak a munka frontján számíthatsz sikerekre, hanem kapcsolataid is jól alakulnak. Használd ki ezeket a napokat és lubickolj az életben.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Úgy néz ki elsöprő szerelem közeleg feléd, de azért nem árt az óvatosság. Először mindenképp legyél megfigyelő és ha úgy érzed minden sínen van csak akkor lépj. Baráti kapcsolataidról se feledkezz meg. Üljetek össze és élvezzétek együtt a jó időt.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A hét eleje nagyon jól alakul, ám a hét közepétől csökken az energiád, kicsit belefáradsz a munkába. Azért próbálj meg kitartani, hiszen a bolygóállások most váratlan utazást, nyaralást jeleznek. Lehet, hogy valaki meglepetéssel készül a számodra.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Az egész heted nagyon jól fog alakulni. A bolygóállásoknak köszönhetően az akadályok és veszélyek elkerülnek, boldog időszak következik. Vagyonszerzésre minden lehetőséged adott, de óvakodnod kell a költekezéstől, a nagyobb kiadásoktól.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Nem kell aggódnod semmiért, hiszen minden nagyon jól alakul. A Jupiternek köszönhetően szerencsés leszel és számtalan jó lehetőség adódik majd. A munkahelyeden is jól haladnak a dolgaid. Most megvalósíthatsz egy nagyobb projektet.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon nyitott vagy a napokban a világ felé és ez meg is fog látszódni az emberi kapcsolataidon. A munkahelyeden lehetőség nyílik, hogy külföldi ügyfelekkel tárgyalj, érdemes átgondolnod és építeni ezeket a kapcsolatokat is.

Bak csillagjegy

Az otthoni teendőid megszaporodnak, költözésre, vagy akár átalakításra, felújításra is sor kerülhet. Az anyagiak terén még a nagy lehetőség várat magára, de ne csüggedj, előbb utóbb minden helyreáll. Kapcsolataid elmélyülhetnek.

Vízöntő csillagjegy

A Marsnak köszönhetően most nagy energiával rendelkezel. Terveidet könnyedén megvalósíthatod. Nem lesz előtted akadály. Ha teheted menj el szabadságra, utazz el messzire, most olyan lehetőségeid adódhatnak, amik már később nem lesznek.

Halak csillagjegy

Pénzügyek miatt most vitás helyzetbe kerülhetsz barátaiddal. Próbálj meg ne kölcsön kérni, inkább húzd szorosabbra a gyeplőt és költs kevesebbet. Hidd el a felhalmozott tartozások nagyon kellemetlenek lesznek előbb utóbb.

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here