Heti horoszkóp – 2018. június 11-17-ig

Az Ikrek csillagjegyűek csak úgy sziporkáznak a héten, az Oroszlánok életébe pedig bekopogtathat a szerelem.  A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. június 11-től június 17-ig – itt olvashatjátok! 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon jó hét elé nézel, a Vénusznak köszönhetően csütörtöktől sok új és érdekes emberrel találkozhatsz, akik segítik utad. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok, csak úgy úszol most a sikerben. Bár keményen megküzdöttél, de meg lett az eredménye.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap most sokat fog segíteni neked főleg a magánéletedben. Bár van elég dolgod, mégis rendelkezel kellő energiával, ahhoz, hogy mindent megoldj. A héten a főnököd nem lesz túl türelmes, próbálj meg minden szabályt betartani, hogy ne adj okot a vitára.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon jól érzed magad a bőrödben, hiszen számos pozitív dolog ér az élet minden területén. Ám figyelj arra, hogy ne hajszold túl magad és ne csak a munkának élj, mert a párkapcsolatod bánhatja. A nehézségeket próbáljátok ne vitával, hanem sok-sok beszélgetéssel megoldani.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A Merkúrnak köszönhetően a munkahelyeden felgyorsulnak az események. Ha sikerül megoldanod a sok feladatot, ami eléd kerül nagyon sikeres leszel a kollégáid és a főnököd előtt is. Fontos, hogy jól figyelj és időben végezz mindennel. Azért a pihenésről se feledkezz meg.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygója most az Oroszlán jegyébe lép. Egy váratlan találkozás nagyon fel fog pezsdíteni. Lelkesedésed igyekezd visszafogni, tudod a kevesebb néha több. Először légy megfigyelő és csak utána lépj. Főleg, ha már párkapcsolatban élsz.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A hét közepétől készülj arra, hogy sok meglepetés fog érni. Légy résen, hiszen valószínűleg mindent gyorsan el kell majd döntened. A kommunikáció sokat fog segíteni. A munkahelyeden most feszült hangulat lehet, hiszen előkerülhetnek a szőnyeg alá söprött problémák.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A karizmád a napokban csak úgy ragyog. Az új ismerősöknél ez most nagyon előnyös, mindenki szívesen tartózkodik a környezetedben. A Marsnak köszönhetően a feszültségek feloldódnak, a konfliktusok megoldódnak. Ez segít abban, hogy új ajtók nyíljanak ki előtted.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Különleges emberekkel találkozhatsz a héten. Sikeres leszel a munkahelyeden, most a nagyobb projekteket is könnyedén megvalósítod. Nem kell attól tartanod, hogy kellemetlen helyzetekbe keveredsz, Fortuna segít és támogat mindenben.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Jól kezdődik a heted, ráadásul most a szerelem is bekopogtathat az ajtódon. Ne higgy a munkahelyi pletykáknak, inkább figyelj magadra és megérzéseidre. Azok, akik rosszat akarnak pont annak örülnének, ha a füledbe jutott információkon rágódnál, ne add meg nekik ezt az örömöt.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

Bár most több kellemetlenséggel is meg kell küzdened a munkahelyeden a karriered még ennek ellenére is szárnyal. Most teljesen a munkába temetkezel, pedig fontos lenne az emberi kapcsolataiddal is törődni, ne hanyagold el őket sem.

Vízöntő csillagjegy – heti horoszkóp

Tele vagy energiával, végre a régi fényedben tündökölsz. A szerelemben is jól alakulnak a dolgok. Valósággal megbabonázod kedvesedet. Ha pedig szingli vagy, most találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

Halak csillagjegy – heti horoszkóp

A héten megvalósíthatod a régóta tervezett álmaidat. A lehetőségek csak úgy özönlenek feléd. Érdemes most megragadnod az alkalmat és kihasználni, minden eléd táruló dolgot. Keddtől nagyon jó hangulatban leszel, keresd fel barátaid és menjetek el valamerre együtt.