Heti horoszkóp – 2018 július 30-augusztus 5.

A Halak csillagjegyűek olyan emberekkel találkozhatnak a héten, akik nagy hatással lesznek életükre. A Bikáknak számolniuk kell némi nehézséggel a napokban. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018 július 30-augusztus 5-ig – itt olvashatjátok! 🙂

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A kedvező bolygóállások energiával ruháznak fel a napokban. Ennek ellenére a Merkúr hátráló mozgása miatt néhány projektedet nem biztos, hogy meg tudod valósítani. Ne hagyd magad, vágj bele és hozd ki magadból a legjobbat!

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A héten sajnos nehézségekkel kell szembe nézned a munkahelyeden és a magánéletedben is. Ha pozitívan állsz a dolgokhoz hamar túljutsz a problémákon. Ne emészd magad, tedd a dolgod és nézz előre!

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Sok jó lehetőséged lesz a napokban. Mindent, amit rád bíznak el tudsz végezni. A Marsnak köszönhetően könnyedén megküzdesz az eléd gördülő akadályokkal. Sikert sikerre halmozol, használd ki ezeket a napokat!

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Nem alakulnak túl jól üzleti téren a dolgaid. Rengeteg az új ötleted, de a Merkúr hátráló mozgása miatt nem tudod egyelőre őket megvalósítani. Légy türelmes és kitartó. A szerelemben minden rendben, az egyedülálló rákok életébe beléphet egy vonzó személy.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Mindent megkapsz, amire csak szükséged van. Boldog napok következnek. A Merkúrnak köszönhetően pedig sikerül egy régi konfliktust tisztáznod, nagyon jó érzés lesz. Hétvégére kicsit összekuszálódhatnak a dolgok, de szerencsére sikerül mindent tisztáznod.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A Szaturnusznak köszönhetően jól tudsz összpontosítani a feladataidra. Figyelj minden apró részletre és végezd el rendesen a dolgod. A Vénusz segítségével nagy energiákra tehetsz szert. Csak úgy sziporkázol!

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Számos új lehetőség adódik a héten, így figyelj jól és a legjobbakat használd is ki. Ha úgy érzed kicsit besokalltál és jól esne pár nap pihenés vegyél ki szabadságot, vagy találkozz a barátaiddal. A kikapcsolódás segít, hogy újult erővel végezd majd a munkád.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A kedvezőtlen bolygóállások miatt komoly vitába keveredhetsz az egyik feletteseddel. Ahhoz, hogy kiküszöböld ezt a problémát próbálj higgadt és nyugodt maradni. Így gyorsabban elsimulnak majd a kellemetlenségek körülötted.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Bízz a megérzéseidben. Ötleteidet pedig ne tartsd magadba, oszd meg feletteseiddel, akik büszkék lesznek rád. Figyelj oda mindenre, próbálj alapos lenni. Ha nem kapkodod el a projektjeidet nagy elismerésben lesz részed.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően belép az életedbe valaki, akibe szinte egyből beleszeretsz. A csillagok most gyors elköteleződést jeleznek. Munkahelyeden vigyázz, mert a Merkúr miatt adódhat pár kellemetlen helyzet.

Vízöntő csillagjegy

Fektess nagy hangsúlyt a nehéz és megterhelő munkákra. Ha alapos vagy és kitartó hamar elvégezheted ezeket a feladatokat. Erre pedig nem csak te, hanem munkatársaid és főnököd is büszke lesz.

Halak csillagjegy

A Szaturnusz állása miatt felelősségteljes feladatokat kerülnek eléd. Légy precíz, koncentrálj! Eredményes hétre számíthatsz, hiszen a Vénusz sok mindenen átsegít majd. Találkozhatsz a napokban olyan emberekkel, akik nagy hatással lesznek az életedre.