Heti horoszkóp – 2018. július 23-29-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

A Bak csillagjegyűek romantikus napokra számíthatnak. A Szüzek nagyon energikusak, ami meg is látszik munkájuk minőségén. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. július 23-29-ig – itt olvashatjátok! 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyszerű hét előtt állsz, a bolygóállásoknak köszönhetőn kellemes napokra számíthatsz a szerelmeddel. Most nem fogsz semmilyen akadályba ütközni, nem kerülnek eléd nehézségek. Élvezd ki!

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Kalandos napok következnek. A párjukat kereső Bikák pénteken találkozhatnak egy különleges személlyel. A héten a teljes holdfogyatkozásnak köszönhetően a karrieredben ne várj most nagy előrelépést. Koncentrálj a szerelmedre!

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A Hold állása miatt most kedved lenne utazgatni. Ne habozz, ha tudsz vegyél ki szabadságot és menj el feltöltődni. Ha párkapcsolatban élsz harmonikus, boldog napok következnek. De az egyedülálló ikrek se keseredjenek el, ígéretes találkozásban lehet részük a napokban.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygója most igen kedvező fordulatokat hozhat az egyedülálló Rákok számára. Jó esélyeid vannak, hogy megtaláld azt, akire vágysz. Járj nyitott szemmel! Ha valamilyen igazságtalanságba ütközöl, állj ki magadért!

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Jól alakulnak a dolgaid, ráadásul a Vízöntő jegyében lesz Telihold, ami egy óriási esélyt ad az újrakezdéshez. Legyen szó szerelemről, vagy akár munkáról. Használd ki a lehetőségeket!

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A hét elején adódhatnak kellemetlenségek, de ne aggódj péntekre minden helyreáll. Lendületes, energikus leszel, amit nagyon jól tudsz kamatoztatni a munkahelyeden. Ettől függetlenül családodról se feledkezz meg!

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Sikert sikerre halmozol, ez ígéretes alkalom arra, hogy céljaidat, terveidet megvalósítsd. Vállald fel magad, az ötleteid és ne foglalkozz mások véleményével!

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Lesznek nehézségek, melyek megoldása csak rajtad áll. Ha nem adod fel és nem fordulsz be minden akadályt legyőzöl! Légy pozitív, nézd az élet napos oldalát és bármi van ebből meríts erőt. Ha erre képes vagy a problémák szinte maguktól megoldódnak.

Nyilas csillagjegy

Fordulatok, lehetőségek hete vár rád! A csillagok állásának köszönhetően az életed minden területén pozitív változás várható. Élj a lehetőséggel, ismerkedj, valósítsd meg álmaid!

Bak csillagjegy

A Vénusznak köszönhetően romantikus napok várnak rád. Népszerű leszel, hiszen humoroddal mindenkit lehengerelsz. Ha most léptél bele egy új kapcsolatba ügyelj arra, hogy ne helyezd elé barátaidat.

Vízöntő csillagjegy

Szembe kell nézned váratlan élethelyzetekkel. Ne félj, kellő erőd van ahhoz, hogy mindent megoldj. De ezt te is érzed magadban, sőt mások is felnéznek emiatt rád. Ne lepődj meg, ha tanácsaidat szívesen fogadják a körülötted élők.

Halak csillagjegy

Tartozásaidat igyekezz minél hamarabb rendezni, mert ha felmalmozod annál nehezebb lesz. Munkahelyeden új feladatokkal bíznak meg, ami elsőre ijesztőnek tűnik majd, de ne hátrálj meg!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here