Heti horoszkóp – 2018. július 2-8-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Az Oroszlán csillagjegyűek most leginkább a függetlenségre és önállóságra vágynak, a Vízöntők pedig tele vannak energiával. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. július 2-tól július 8-ig – itt olvashatjátok! 🙂

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusznak, a Merkúrnak és a Marsnak köszönhetően nagy lendülettel és jó hangulattal kezded a hetet. A bolygóállások nagy változást jeleznek, ami persze neked nem okoz gondot, hiszen bátran belevágsz mindenféle újba.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A Jupiter állása miatt igen szerencsés heted lesz. De azért légy résen, ne terheld túl a párod, hiszen most a felgyülemlett feszültség kirobbanhat belőle. A vitákat próbáld meg higgadtan megbeszélni, ne ess neki szerelmednek.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Az elkövetkezendő napokban nagyon boldognak fogod érezni magad. Anyagi helyzeted is rendeződik. Tekintélyed növekszik a munkahelyeden, ami segít kilábalni a nehezebb helyzetekből is. Sikered csak annyin múlik, hogy jó embereket válassz magad mellé, akik a munkádat nem hátráltatják, hanem előre viszik.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap jó fényszögben van a Jupiterrel, ez óriási energiával lát el a héten. Most nyugodtan belevetheted magad a kikapcsolódásba is, menj el szórakozni, ismerkedj. Könnyen találkozhatsz egy számodra nagyon vonzó személlyel.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

A Merkúr hatása miatt most több önállóságra vágysz, mint egyébként. A munkahelyeden legszívesebben mindent egyedül csinálnál, de azért gondold át jól, mielőtt elhamarkodottan cselekednél.  Közvetlenséged és nyitottságod miatt felpörög a társasági életed.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Nagyon termékeny és hatékony heted lesz. Jól megy most az alkalmazkodás is, ami miatt sokkal jobb lesz a kapcsolatod a munkatársaiddal. Van egy régi álmod, amit már nagyon szeretnél megvalósítani, most végre sikerülhet.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

A napokban szükséged lesz a megérzéseidre, hogy jó döntést hozz egy fontos ügyben. Ha ez sikerül hónapokon keresztül szárnyalhatsz a lehetőség hozadékában. Ha teheted menj el kirándulni, hétvégén utazz el családoddal, pároddal, vagy barátaiddal.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

Ha épp munkát keresel, az egyik állásinterjún megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki később nagyon sok mindenben tud segíteni. Ha teheted menj el egy nyelvtanfolyamra, lehet hogy hamarosan szükség lesz a nyelvtudásodra.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően nagyon lelkes vagy, a munkahelyeden mindent megvalósítasz, amit eltervezel. Bár egy kicsit néha extravagánsak az ötleteid előbb utóbb hozzászoknak a kollégáid is. Hamarosan a szerelem is rád találhat a csillagok szerint.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

Kezedbe kell venni a gyeplőt, hogy tudd irányítani a körülötted levő dolgokat. Legyél határozott és magabiztos, hidd el így sok eléd gördülő akadályt elháríthatsz.

Vízöntő csillagjegy

Tele vagy energiával és nagyon jó kedved van. A munkahelyeden adódhat némi konfliktus, amit ha szépen, kedvesen intézel hamar megoldódik. Viszont, ha túlságosan gorombán lépsz fel, akkor elhatárolódhatnak tőled munkatársaid, erre figyelj oda nagyon.

Halak csillagjegy

Pihenj sokat és próbálj meg elutazni, ha teheted. A napokban nem ütközöl akadályokba, így jó eséllyel vehetsz ki akár egy hosszabb szabadságot is. Most időd lesz egy olyan dologgal foglalkozni, amivel már régóta szerettél volna.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here