Heti horoszkóp – 2018 augusztus 20-26.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Heti horoszkóp: A Halaknak most kellő energiája lesz egy komolyabb életmódváltáshoz, a Rákok pedig megvalósíthatják egy régi vágyukat. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018 augusztus 20-tól 26-ig – itt olvashatjátok. 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygoállások most nagyon kedvező szöget vetnek csillagjegyedre. Ez akár egy új szerelmi kapcsolatra is utalhat, de a hivatásodban sem lesz ok panaszra. Most baráti kapcsolataid is nagyon jól alakulnak.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Most könnyedén ki tudsz bontakozni, kellő energiád és motivációd lesz rá. Ha viszont valami nem megy elsőre, könnyen dühbe gurulsz és kicsit túlreagálod a dolgokat. Próbálj meg elszámolni tízig és higgadtan cselekedni, úgy minden a legnagyobb rendben lesz.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

Terveid sikere csak azon múlik, hogy mennyire tudsz kedvesen közelíteni másokhoz. Hallgass megérzéseidre és úgy tálald munkahelyeden az ötleteidet. Ha túl kemény vagy nem fogsz célt elérni. Maradj kedves és empatikus.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

Most úgy érzed minden a javadat szolgálja, ezért nem csoda, hogy sikerülhet egy olyan álmod megvalósítása, amire már régóta vágysz. A kedvező bolygóállások segítenek abban, hogy sikereket érj el!

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Hatalmas energiáid vannak és izgalmas találkozásokra számíthatsz a napokban. Jó eséllyel találkozol egy különleges személlyel, akivel nyugodtan tervezhetsz hosszú távra is. Az emberek nagyon szeretnek a társaságodban lenni.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Könnyedén és lazán bánsz el most a mindennapi teendőkkel. Hivatásodban pedig csak úgy sziporkázol. Használd ki ezeket a napokat és végezd el a nehezebb feladataidat. Most annyira pozitív vagy, hogy több ember támogatására is számíthatsz.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Dőlj hátra és élvezd a harmóniát, ami most körül öleli életed. Kapcsolataid zökkenőmentesek és a munkádban is sikerekre számíthatsz. Rengeteg erőd lesz a napokban, használd fel arra, hogy befejezd az egyik nehezebb projekted.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A Skorpió jegyűeknek nagyszerű esélyeket adnak most a kedvező bolygóállások. Használd ki ezt a pozitívumot és vesd bele magad a munkába. Próbálj meg nyitottabb lenni és örömmel befogadni életedbe az új dolgokat!

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem és a kapcsolatok bolygójának, a Vénusznak köszönhetően nagyon jól alakulnak a kapcsolataid. Legyen szó szerelemről, vagy barátságról minden a legnagyobb rendben. Az egyedülállók körül pedig csak úgy izzik a levegő.

Bak csillagjegy

A napokban úgy érzed, hogy csak úgy vonzod az emberek társaságát. Ez nem véletlen, hiszen kisugárzásod sokaknak ad erőt. Bár adódik egy kis nehézség az életedben és kicsit fáradtnak is érzed magad, új kapcsolataidból erőt meríthetsz.

Vízöntő csillagjegy

Túl sok inger ér a napokban, ami miatt akár sok éves kapcsolatod is kockára teheted. A döntés a kezedben, gondold át mire vágysz. A munkahelyeden feltűnhet egy új kolléga, aminek annyira nem örülsz, de meglátod később még a hasznodra is válhat.

Halak csillagjegy

A héten könnyebben mennek a dolgaid a megszokottnál. Most lehetőséged nyílik arra is, hogy változtass az életmódodon. A változás szükségességét pedig már régóta érzed. Most a kedvező bolygóállások megadják a kellő erőt hozzá.

Szerelmi horoszkóp:

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here