Heti horoszkóp – 2018 augusztus 13 – 19.

A Bika csillagjegyűek tele vannak energiával, a Skorpióknak pedig példát kell mutatniuk másoknak a munkahelyükön. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018 augusztus 13-19-ig – itt olvashatjátok.

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A napokban minden csak úgy az öledbe pottyan, harmónia leng körül. A Nap energiája még bátrabbá tesz, így szívesebben belevágsz majd az új dolgokba. A héten sokan keresik a társaságod, hiszen csak úgy sugárzol.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A Marsnak köszönhetően tele vagy energiával és bátorsággal. De azért próbáld meg ne túlhajtani magad. A munkádban az előre jutáshoz most minden adott, a nehéz helyzetekben is helyt tudsz állni, ennek köszönhetően pedig belevághatsz a nehezebb projektjeid megvalósításába is.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap állásának köszönhetően most mindent elérsz, amit terveztél. Kapcsolataid is felfrissülnek. Ha pedig még egyedülálló vagy most könnyedén párra lelhetsz. Ne habozz hát, vágj bele az életbe, mozdulj ki a házból!

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A párkapcsolatodban lehet némi vita, feszültség. Fontos, hogy légy kompromisszum kész és próbáld meg szép szóval megbeszélni a problémákat. Ha ez sikerül rendbe jöhet a kapcsolatod is. A munkahelyeden pedig vigyázz, mert vannak irigyeid!

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

A kisugárzásodnak köszönhetően mindenkit elvarázsolsz, aki a közeledben tartózkodik. A munkahelyeden is sikerekre számíthatsz, akár a pénzügyeid is előre mozdulhatnak. Fizetés emelés várható.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

Több olyan feladat is feltorlódhat most, amihez semmi kedved, de ha tovább halogatod csak még rosszabb lesz. Kelj fel a székből és kezdj neki, meglátod így annál hamarabb szabadulsz a belső feszültségtől.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Egy számodra különleges személytől kapsz dicséretet, ami nagyon feldobja az egész hetedet. Ezzel a kellemes lendülettel pedig könnyebben fogod az akadályokat is legyőzni. Párod most döntés elé állíthat, egy olyan bejelentéssel, amivel hirtelen nem tudsz mit kezdeni.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A munkahelyeden most azt se tudod, hogy kezdj bele a dolgaidba annyira el vagy havazva. De ne csüggedj erőddel és tenni akarásoddal másoknak is példát mutatsz. Ha most érzelmi viharokba kerülsz, ne zúdítsd rá a párodra.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Tele vagy energiával és sikert sikerre halmozol. Ez nagyon jót tesz a karrierednek és a magánéletednek is szárnyakat ad. Ha még egyedülálló vagy ne szomorkodj, most jó eséllyel találhatsz magadnak párt.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

Most a hivatalos ügyekkel leszel elfoglalva, de ez az érdemi munkád része. A napokban rájöhetsz, hogy mit rontottál el a pároddal, most jó eséllyel megbeszélhetitek és helyre rakhatjátok a régi sérelmeiteket.

Vízöntő csillagjegy

Izgalmas emberekkel találkozhatsz a héten egy utazás keretein belül. Ha útnak indultok jót fog tenni a levegőváltozás, feltöltődsz és újult erővel folytatod majd teendőidet. Munkahelyeden legyél kitartó és dolgozz teljes erőbedobással.

Halak csillagjegy

A Holdnak köszönhetően jó hangulatban telnek napjaid. Ha most nagy terveidet szeretnéd valóra váltani minden esélyed megvan rá, viszont figyelj jól és gondold át alaposan mielőtt bármibe is belefognál.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here