Heti horoszkóp (2018 augusztus 06-12.)

Heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12. A Halaknak nem kedvez túlságosan ez a hét. Az Ikrek jegyűek pedig csak úgy sziporkáznak. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. augusztus 06-12-ig – itt olvashatjátok! 🙂

Kos csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

A szerelem bolygójának köszönhetően az egyedülálló Kosok most találkozhatnak életük szerelmével. A problémáid megoldódnak és már átlátsz az akadályokon. Most nyugodtan belevághatsz valamilyen nehezebb feladatba is, garantált a siker!

Bika csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

A napokban úgy érzed, hogy az életed tele van kihívásokkal, de ez nem baj, hiszen ahogy megoldod a körülötted levő dolgokat, így bizonyítasz magadnak és másoknak is mire vagy képes. Fontos változásokra van szükség az életedben, ehhez nagy önfegyelemre van szükséged.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

A Vénusz hatására nagyon jól alakul a heted. Csupa pozitív és örömteli esemény ér. Minden sikerül, amit eltervezel. Pénzügyeid is jól alakulnak, munkahelyeden előléptetésre is számíthatsz. Most bátran belevághatsz a legmerészebb projektjeid megvalósításába.

Heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.
Heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

Szerencsés hét következik, sikert és pénzt ígérnek a csillagok. Az egészséged is rendben van, tele vagy energiával, könnyedén el meg tudsz oldani mindent. Vidám és boldog vagy, csak úgy sugárzol. Végre újra őszintén tudsz nevetni.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

Kedvezőek a bolygóállások. Jól alakulnak a dolgaid. Most ragadd magadhoz a kezdeményezést és lépj mindenben előrébb. Ne halogasd terveidet! Az új dolgokban mindig a kihívás rejtőzik, ami újabb energiát és motivációt ad.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

A Merkúr miatt most adódhat az életedben néhány félreértés. De az éremnek két oldala van, ne úgy éld meg, hogy ez rossz, hanem vedd kezedbe az irányítást és oldd meg az eddig elhanyagolt problémáidat.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp – 2018 augusztus 06-12.

A romantika és a szenvedély kerül előtérbe életedben. Ez a párkapcsolatodra is jó hatással lesz, egy hullámhosszon vagytok a kedveseddel, mindenben számíthattok egymásra. Ezt a kedvező időszakot használjátok arra, hogy még erősebbé tegyétek a kapcsolatotokat.

Skorpió csillagjegy

Sajnos több bolygó is kedvezőtlen fényszöget vet a Skorpióra. Ettől egy kicsit fáradékonyabbnak, nyűgösebbnek fogod érezni magad. Próbáld meg a fontos döntéseket későbbre hagyni és pihenj amennyit csak tudsz.

Nyilas csillagjegy

Lendületes hét következik, te pedig állsz elébe, hiszen tele vagy energiával. Környezeted nagyon vágyik a társaságodra, hiszen örömet hozol életükbe optimizmusoddal. A szerelemben is jó lehetőségek adódnak!

Bak csillagjegy

A napokban tele leszel kétségekkel, nem vagy biztos abban, hogy mit érzel párod iránt. Ez konfliktusokat szülhet a héten. Próbálj meg uralkodni érzéseiden és túlvészelni ezt a pár napot. Előbb utóbb rájössz, hogy mit szeretnél, letisztulnak a gondolataid.

Vízöntő csillagjegy

A bolygóknak köszönhetően munkahelyeden és a magánéletedben is rend honol. A napokban felbukkanhat egy régi szerelmed, aki nagy hatást gyakorolt az életedre. Ha még mindig tiszták és erősek az érzéseid megéri egy esélyt adni a kapcsolatnak.

Halak csillagjegy

Továbbra is akadályokkal kell megküzdened, ráadásul az egészségedre sem ártana jobban figyelned. Próbálj meg többet mozogni és egészségesen táplálkozni, ha most nem figyelsz könnyen megbetegítheted a gyomrod. Ebben a nehéz időszakban is maradj erős, meglátod hamarosan elvonulnak a fekete felhők.

Korábbi heti horoszkópok: