Heti horoszkóp – 2018. április 30 – május 6.

A mérlegekre izgalmakkal teli hét vár, a vízöntőknek pedig számtalan meglepetésben lesz részük. 😊 Heti horoszkóp – 2018. április 30-május 6-ig minden csillagjegy aktuális, heti előrejelzését itt olvashatjátok. 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A héten most nem kell sok akadállyal megküzdened, de támogatást se nagyon kapsz a csillagoktól. Tudod mit akarsz és meg is tudod valósítani a céljaidat. A hét közepétől az energia, a jókedv és a karizma is sugárzik belőled, amivel másokat is motiválsz majd.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

Jól haladsz a dolgaiddal. A munkában is sikereket érsz el. A telihold pozitív hatással lesz rád, emelkedett hangulatban telnek a napjaid. A kapcsolatod is harmonikus és csodálatosan alakul. A héten találkozhatsz új emberekkel, akik tovább segítik életedet.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ez segít abban, hogy kapcsolataid harmonikusan alakuljanak. A héten nem csak a párkapcsolatod alakul jól, hanem meglepően jól kijössz majd a munkatársaiddal, sőt a szomszédokkal is. Szerencsés napok várnak rád!

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A Napnak és a Neptunusznak köszönhetően felerősödnek intuícióid. Így ,,átlátsz a szitán”, nem fog tudni senki átverni, hallgass a megérzéseidre. Ez a hét tökéletes arra, hogy anyagi ügyeidet rendezd, sőt akár a befektetések is jól alakulhatnak.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

A Merkúr és a Vénusz kísér téged a héten. A bolygóállásoknak köszönhetően pedig senki nem veheti fel veled a versenyt. Karriered is virágzik, a munkahelyeden minden rendben, akár egy kis bónusz is ütheti a markod. A Vénusznak köszönhetően kisugárzásoddal megnyered magadnak az embereket.

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A héten nagy hatással lesz rád a Hold. Az életed számos területén fogod érezni a pozitív hatását. Különösképp anyagi területen jelent ez számodra nagy segítséget. A napokban megismerkedhetsz új emberekkel, akik nagy hatással lesznek rád.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Izgalmakkal teli hét vár rád. Számos újdonság léphet az életedbe. Akár egy új szerelem is bekopogtathat az ajtódon, vagy ha már régen gondolkozol munkahely váltásban az is megtörténhet. A bolygóállásoknak köszönhetően bárhogy is döntesz, jól sül el a dolog.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A Telihold a Skorpió jegyében teljesedik ki, ami nagy erőt és energiát ad a jegy szülöttjeinek. Egész héten jó kedvű és boldog leszel. De egyet ne felejts: minden ember saját szerencséjének a kovácsa.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygója egész héten segít abban, hogy az életed a megszokottnál színesebb és vidámabb legyen. Azért figyelj, légy résen, szombattól némi nehézséggel kell majd szembenézned.

Bak csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállásoknak köszönhetően most nagyon hatékony és gyors vagy. Keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaid és ennek meg is lesz az eredménye. Most mindent beleadva haladsz, hogy megvalósítsd álmaid.

Vízöntő csillagjegy – heti horoszkóp

Ez a hét nem alakulhat rosszul. Készülj, mert a napokban néhány meglepetésben lehet részed. Ne aggódj, mert a javadat fogják szolgálni az újdonságok. A hétvégén pihenj sokat, próbára tehetik a türelmed.

Halak csillagjegy – heti horoszkóp

A magánéleted nagyon jól alakul. Szerelmeddel teljes összhangban és harmóniában vagytok. A munkahelyeden azonban szembe kell nézned majd néhány konfliktussal. Próbálj bölcs maradni és ne menj bele a veszekedésbe. A fontos döntéseidet tartogasd inkább máskorra.