Heti horoszkóp – 2018.08.27-09.02-ig

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Heti horoszkóp: A Rákok feszült napokra számíthatnak, az Oroszlánoknak pedig a sok munka miatt meghiúsulhat egy külföldi program. A csillagjegyek heti horoszkópját – 2018. augusztus 27-től szeptember 2-ig – itt olvashatjátok. 😊

Kos csillagjegy – heti horoszkóp

A Nap állásának köszönhetően egyre több munka tornyosodik a nyakadba, de te ettől nem ijedsz meg, hiszen rengeteg energiád van, hogy végig vidd feladataidat. A Vénusz kedvezőtlen fényszögben áll, így sajnos veszekedést jelez, próbálj meg türelmesebbnek lenni.

Bika csillagjegy – heti horoszkóp

A szerencsés bolygóállások miatt sikerekre számíthatsz a héten. Az igazán nagy dobás még hátra van, ne bízd el magad, de azért élvezd ki a jó csillagállásokat. A szerda kicsit nehezebb lesz, de a többi napon csak jóra számíthatsz. Hétvégén kapcsolódj ki a szerelmeddel.

Ikrek csillagjegy – heti horoszkóp

A szerelem bolygója segít abban, hogy kreativitásodat kibontakoztasd. Ahhoz, hogy még több ihletet kapj menj el kiállításokra. Otthon is minden rendben, úgy tűnik családoddal, szeretteiddel nagyon jó a viszonyod.

Rák csillagjegy – heti horoszkóp

A kedvezőtlen bolygóállások miatt feszültebb leszel a napokban. Ellenségeid most megtalálnak és nem rejtik véka alá negatív véleményüket. Pároddal is lehetnek feszültebb napok, de próbálj meg ne veszekedni, igyekezz szépen kommunikálni.

Oroszlán csillagjegy – heti horoszkóp

Túl sok munkahelyi problémád van mostanában, ami keresztül vághat egy külföldi utazást is. Ha már van időpontod és szállásod próbáld meg módostani. A napokban annyira felpörögnek az események, hogy hirtelen azt se tudod, hogy fogj hozzá. Légy türelmes és próbálj nyugodt maradni.

heti horoszkóp
heti horoszkóp

Szűz csillagjegy – heti horoszkóp

A bolygóállások nagyon kedvező fényt vetnek csillagjegyedre. Most igazán tele vagy energiával, úgy érzed fáradhatatlan vagy. Használd ki ezt a lehetőséget és vágj bele valami újba, vagy valami nehézbe, most garantált a siker.

Mérleg csillagjegy – heti horoszkóp

Szerencsés vagy, hiszen olyan emberek vesznek körül, akik segítik a boldogságod. A napokban szinte minden lehetséges, hivatásbeli sikereket érhetsz el és rád találhat a szerelem is. Ha már kapcsolatban vagy fordíts nagy figyelmet a párodra.

Skorpió csillagjegy – heti horoszkóp

A Jupiternek köszönhetően teljesülhetnek régi vágyid, csak tudnod kell, hogyan fogalmazd meg őket. A baráti kapcsolataidat is megerősítheted, nincs más dolgod, mint elmenni a programokra, amiket szerveznek.

Nyilas csillagjegy – heti horoszkóp

Ha eddig nem ment, most sikerülhet jól elsajátítanod a csapatmunkához szükséges készségeket. A bolygóknak köszönhetően több olyan ember lesz körülötted, akik segítik munkáidat és terveidet. Most elintézheted a komolyabb tárgyalásaidat is.

Bak csillagjegy

Nincs túl jó kedved, de ez azért van, mert elveszel a részletekben és nem látod, hogy mennyi igazi érték vesz körül. Próbálj meg minél pozitívabban gondolkodni és ha úgy érzed ki kell állnod magadért ne félj megszólalni.

Vízöntő csillagjegy

Szeretnél magasabb beosztásba kerülni, hogy még nagyobb tekintélyed legyen a munkahelyeden és most erre minden esélyed megvan. Próbálj meg főnököddel beszélni és tedd oda magad, meglátod értékelni fogja a határozott hozzáállásod.

Halak csillagjegy

Jól alakulnak a héten a dolgaid. De arra figyelj, hogy tegyél is érte, ne sodródj, hanem vedd kezedbe a dolgokat és irányítsd. Ha tudsz pár dolgot uralni, akkor hivatásodban nagy sikerekre számíthatsz. Légy határozott!

További horoszkóp cikkek:

 

horoszkóp

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here