Havi horoszkóp – 2018. május 1-31.

A Kos csillagjegyűek számára, nagyon kellemes hetek várnak májusban, a Rákok szerelmi élete pedig pezseg. A Nyilasoknak bár sokat kell dolgozniuk, a kemény munkának meg lesz az eredménye fizetésemelés is várható.

Kos csillagjegy – havi horoszkóp

Ez a hónapod végig a szerelemről, a kiteljesedésről fog szólni a Vénusz állásának köszönhetően. A Nap pedig segít abban, hogy az anyagiak területén is minden jól alakuljon. Még akár azt is megengedheted magadnak, hogy túllépd a bankszámlád limitjét. Az egészségedre viszont sokkal jobban kell figyelned és a munkádra is. Májusban hamarabb kimerülsz a napi teendőkben és munkatársaiddal is adódhat némi konfliktus.

Bika csillagjegy – havi horoszkóp

A Nap, a Vénusz és a Szaturnusz is sokat fog segíteni neked mostanában. Májusban növekednek bevételeid és ez nem csak a hónapra, hanem hosszútávra szól. Most érdemes nagy hangsúlyt fektetned a pénzügyeidre. A Jupiter a lehetőségek bolygója nagy támogatást ad most az élet minden területén. A hónap közepétől elszállnak gondjaid és a szerelmi életed is rendeződik.

Ikrek csillagjegy – havi horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően a társaság középpontja leszel a hónapban. De nem csak emberi kapcsolataidat segíti, az élet minden területére jól fog hatni. A Marsnak köszönhetően május közepétől a párkapcsolati problémáid is rendeződnek. Ha épp gyermekvállalás előtt álltok, most nagyon jót ígérnek a csillagok.

Rák csillagjegy – havi horoszkóp

A Vénusz átlép a Rák jegyébe, aminek köszönhetően felpezsdül a szerelmi életed. Minden a legnagyobb rendben lesz körülötted, legyen szó a hivatásodról, vagy a magánéletedről. Pároddal nagyon szenvedélyes időszakot fogtok átélni a következő hetekben. Májusban minden téren utoléred végre magad, most igazán azt érzed, hogy az élet szép.

havi horoszkóp
havi horoszkóp

Oroszlán csillagjegy – havi horoszkóp

A Merkúrnak köszönhetően a hónapban részed lehet egy különleges utazásban. A Vénusz hatására pedig a szerelem is beléphet az életedbe. Ne habozz, vágj bele! A legszebb esték, éjszakák és hétvégék várnak most rád. A hangulatod nagyon jó és most egyedül is teljesen jól érzed magad.

Szűz csillagjegy – havi horoszkóp

Nagyszerű hónapnak nézel elébe. Bár május közepéig a munkával kapcsolatos ügyeid elfárasztanak és a szerelemből is hiányzik a lángolás, de a hónap vége felé nagy meglepetések történnek majd veled. Mind olyan dolog, ami segíti rendezni életedben a nehézségeket. A párkapcsolatodban is pozitív változás következik be. A szerelem újra lángolni fog.

Mérleg csillagjegy – havi horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően az élet számos területén sikerek várhatók. Munkádban sem lesz most fennakadás, sikert sikerre halmozol. Figyelj a lehetőségekre, használj ki mindet, most nagyon hatékonyan tudsz teljesíteni.

Skorpió csillagjegy – havi horoszkóp

Most jó eséllyel zsebelheted be a sikereket a munka területén a hónapban. A szerelemben kicsit várnod kell, de május vége felé bekopogtathat valaki az ajtódon, aki a csillagokat is lehozná neked az égről. Ne kételkedj, engedj az érzéseknek.

Nyilas csillagjegy – havi horoszkóp

Most olyan érzések keríthetnek hatalmába, amit már rég éreztél. Valaki nagyon megdobogtatja a szíved. A csillagok most azt mutatják, hogy ez az illető már régebb óta az ismerősöd, de valamiért megszakadt a kapcsolat, de most újra találkoztok. A munka területén továbbra is feszített a tempó, de ne csüggedj, fizetésemelés is várható.

Bak csillagjegy – havi horoszkóp

Május közepétől csupa öröm és boldogság lesz az életed. A Vénusznak köszönhetően a vágyaid nagy valószínűséggel teljesülnek, minden napra jut valami jó élmény. A szerelemben sincs okod aggodalomra. A munkahelyeden sokat kell dolgoznod, de a jutalom sem marad el.

Vízöntő csillagjegy – havi horoszkóp

A szerelemben nagyon szép hetekre számíthatsz. Ha még egyedülálló vagy, akkor jól fontold meg, hogy kit engedsz magadhoz közel. A Mars bolygónak köszönhetően a hónap közepétől tele leszel energiával. Sportolj, mozogj sokat, hogy levezesd felesleges energiáid.

Halak csillagjegy – havi horoszkóp

A Mars együtt áll a Plútóval, ami rengeteg feladatot állít majd eléd. Ne aggódj a feszített tempó csak a hónap közepéig tart. Ezután a sok munka meghozza a gyümölcsét, akár elő is léptethetnek. Május végén nagyon szép időszak következik be a szerelemben.