Csillagjegyek és az utazás

csillagjegyek és az utazás
csillagjegyek és az utazás

Még nem tudod hová menj nyaralni? A horoszkópod ebben is segíthet. Minden csillagjegy másra vágyik, a Kosok aktívan sportolva, hegyet mászva, míg a Bikák inkább pihenéssel töltik vakációjukat mondjuk egy tengerparton.

Kos csillagjegy és az utazás

A Tűz elemhez tartozó Kosok a napos, forró helyeket szeretik. Mivel nem szeretik a kötöttségeket, így nem nagyon ajánlott számukra a szervezett, társas utazások. Nekik elsősorban az egyéni utak valók a saját társaságukkal. A Kosok még a szabadságuk alatt is folyton mozgásban vannak, tehát jól passzol hozzájuk az aktív pihenés. Legyen szó gyalogtúráról, vagy hegymászásról, biciklizésről mindent szeret. Ha Kos csillagjegyű az útitársad készülj fel a tempójára.

Kos csillagjegyhez tartozó országok: Palesztina, Szíria, Franciaország, Mexikó, Bali.

Kos csillagjegyhez tartozó városok: Verona, Firenze, Velence, Krakkó, Amszterdam.

Bika csillagjegy és az utazás

A kényelmes és nyugodt Bikák nem tartoznak az állandó nagy utazók közé. Az izgalmas kempingek, kalandos kirándulások nem vonzzák őket. Viszont a festői környezetben levő luxus szállodák annál inkább. A Bikák számára az a legfontosabb, hogy jó barátok társaságában egyenek, igyanak nagyokat és így élvezzék a pihenés örömét. Ők azok, akik inkább autóval indulnak útnak repülőgép helyett.

Bika csillagjegyhez tartozó országok: Görögország, Törökország, Ciprus, Perzsia, Mallorca.

Bika csillagjegyhez tartozó városok: Dublin, Verona, Lipcse.

Ikrek csillagjegy és az utazás

Az Ikrek mellett sosem unatkozik az ember. Imádja az új dolgokat, nyaralás alatt szívesen szórakozik és tapasztalatokat gyűjt. Ha tehetné legszívesebben mindennap más helységgel ismerkedne meg. A külföldi vakációk a kedvencei, hiszen az Ikrek jegyűeknek jó érzékük van az idegen nyelvekhez. Akár egyedül, vagy a saját társaságával is jól érzi magát.

Ikrek csillagjegyhez tartozó országok: USA, Örményország, Tunézia, Norvégia, Izrael.

Ikrek csillagjegyhez tartozó városok: Mainz, London, New York, San Francisco, Róma.

csillagjegyek és az utazás
csillagjegyek és az utazás

Rák csillagjegy és az utazás

A csoportos utaktól elzárkózik, inkább meghitten kettesben szeret kikapcsolódni. Mivel a víz elemhez tartozik, nagyon szereti a tó, tengerparti helyeket. Szívesen bérel kis otthonos apartmant, ahol családias környezetben pihenhet. A hajókázást és a horgászást egyaránt nagyon szereti. Ha egyszer megszeret egy helyet oda szívesen visszatér többször is.

Rák csillagjegyhez tartozó országok: Skócia, Paraguay, Afrika, Algéria, Izland, Peru.

Rák csillagjegyhez tartozó városok: New York, Manchester, Tunisz, Milánó, Velence.

Oroszlán csillagjegy és az utazás

Az Oroszlán jegyűek általában nagy csapattal szeretnek nyaralni menni, hiszen mindig szükségük van a ,,rajongó táborra”. A meleg, napos helyeket kedvelik igazán. Szeretnek strandolni és luxus éttermekben enni, inni. Imádják a szórakozás minden formáját, szívesen költik a pénzt és mivel nagyvonalúak barátaik sem szenvednek hiányt. Ha elutazik valahova előtte mindig tájékozódik az adott hely nevezetességeiről.

Oroszlán csillagjegyhez tartozó országok: Olaszország, Szicília, Románia, Csehország, Karib-szigetek.

Oroszlán csillagjegyhez tartozó városok: Damaszkusz, Chicago, Madrid, Los Angeles, Bangkok.

Szűz csillagjegy és az utazás

Mivel egy igazán maximalista jegyről van szó a nyaralását is rendre alaposan, körültekintően megtervezi. Nem kifejezetten az a típus, aki egésznap a strandon napozik, vagy lubickol. Inkább a kultúrának hódol, múzeumot, emlékműveket, várakat látogat. A szűz csillagjegy szereti a történelmi nevezetességeket. Kisebb baráti társasággal, vagy családjával szívesen kel útra.

Szűz csillagjegyhez tartozó országok: Horvátország, Kréta, Brazília, Antillák.

Szűz csillagjegyhez tartozó városok: Párizs, Riga, Strassbourg, Lyon, Berlin, Athén.

Mérleg csillagjegy és az utazás

A Mérleg jegyűeknek a nyaralás alatt is szükségük van arra, hogy emberek vegyék körül. A szórakoztató és vidám útitársakat szeretik. Szeretik az éjszakai életet, de emellett a harmóniát, nyugalmat, kényelmet és szépséget is. Mivel nyitott és közvetlen jegy, így könnyen teremt új kapcsolatokat. Szeret beszélgetni. A nagyon kemény gyalogtúrákat nem neki találták ki, de a tengerparton akár órák hosszat sétál, vagy a naplementénél beszélget egy üveg bor mellett.

Mérleg csillagjegyhez tartozó országok: Ausztria, Japán, Litvánia, Egyiptom, Mexikó.

Mérleg csillagjegyhez tartozó városok: Lisszabon, Koppenhága, Leeds, Velence, Párizs.

Skorpió csillagjegy és az utazás

A Skorpiókkal csupa kaland és izgalom a nyaralás. Szívesen járják a világot, szeretik a távoli, egzotikus helyeket. A nyaralás alatt is a szenvedély és a tűz irányítja minden cselekedetét. Ha valami érdekli azt teljesen meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni és csak akkor tud megnyugodni, ha kíváncsisága ki van elégítve. Szereti a gyógyfürdőket, a vízpartokat, az olyan helyeket, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában.

Skorpió csillagjegyhez tartozó országok: Norvégia, Németország, Korea, Algéria, India, Ausztrália.

Skorpió csillagjegyhez tartozó városok: Washington, Valencia, Barcelona, Baltimore, Messina, Tokió.

Nyilas csillagjegy és az utazás

A Nyilasoknak lételeme az utazás és a felfedezés. Mindenhol otthon érzik magukat. Vonzzák a távoli tájak, az ősi civilizációk. Szeretik a nagy társaságos kirándulásokat, az esti tábortüzet. A lényéből áradó energia és optimizmus másokra is átragad. Szabadságát szívesen tölti hegyvidéken, vadregényes tájakon.

Nyilas csillagjegyhez tartozó országok: Spanyolország, Ausztrália, Madagaszkár, Horvátország.

Nyilas csillagjegyhez tartozó városok: Kassa, Barcelona, Helsinki, Prága, Avignon, Toronto.

Bak csillagjegy és az utazás

A határozott és céltudatos Bak nagyon precízen megtervezi az egész nyaralását. Nem szereti a spontaneitást, így lépésről lépésre összegzi mit, mikor és hol szeretne csinálni. Szabadságot is csak akkor vesz ki, ha úgy érzi a munkahelyén mindent elvégzett. Számára egy csendes szálláshely lehet ideális. Szeret túrázni, valamint kedveli a nevezetes történelmi emlékekhelyeket.

Bak csillagjegyhez tartozó országok: Macedónia, India, Afrika, Németország.

Bak csillagjegyhez tartozó városok: Oxford, Port Said, Moszkva, Zürich, Genf, Delhi.

Vízöntő csillagjegy és az utazás

Mivel a Vízöntő az egyik legkülöncebb jegy, így az utazásban sem szeretik a megszokott, sablonos helyeket. Mindig olyat választanak ki, ahová mások alig járnak. Minden szokatlan és különleges vonzza ezt a csillagjegyet. Szeret állandóan mozgásban lenni, nem szeret a fenekén ülni. Útitársként általában szórakoztató, de ha átbillen függetlenség vágya, akkor elég kiszámíthatatlan tud lenni.

Vízöntő csillagjegyhez tartozó országok: Oroszország, Moldva, Baltikum, Olaszország.

Vízöntő csillagjegyhez tartozó városok: Berlin, Bréma, Pisa, London, Moszkva.

Halak csillagjegy és az utazás

Nagyon szereti a vízpartokat, így szívesen megy tó vagy tengerpartra nyaralni. Szeret úszni, horgászni, vagy napozni. Minden olyan dolog feltölti, ami vízzel kapcsolatos. Szeret egyedül lenni és gondolkodni az élet nagy dolgairól. Az érzékeny Halak számára a nyaralás tulajdonképpen egy menekvés a mindennapi élet problémáitól. Mivel művészi hajlamai vannak vakációi során szívesen látogat galériákat és múzeumokat.

Halak csillagjegyhez tartozó országok: Brazília, Ceylon, Málta, Skandinávia.

Halak csillagjegyhez tartozó városok: Isztambul, Alexandria, Jeruzsálem, Varsó, Santiago de Compostela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here