Csillagjegyek sorsfeladata

csillagjegy sorsfeladat
csillagjegy sorsfeladat

Csillagjegy sorsfeladat: A csillagjegyek nem csak általános jellemzőnket adják, hanem megmutatják sorsfeladatunkat is. Azt, hogy mi az, amire figyelnünk kell ahhoz, hogy boldog és teljes életet éljünk. Lássuk melyik jegynek mire kell törekednie, mit kell megtanulnia az életében.

Kos csillagjegy sorsfeladat

Meg kell tanulnod tekintettel lenni másokra, valamint feltétel nélkül szeretni és elfogadni a körülötted élőket. Spirituális szempontból meg kell értened, hogy bárki, akit legyőzöl, az te magad is vagy. Figyelj a szeretteidre és tanuld meg saját igényeid elé helyezni szeretteidet.

Bika csillagjegy sorsfeladat

Rá kell jönnöd, hogy az életedben semmit sem birtokolsz. Minden jön és megy és egyszer elmúlik. Tanulj meg elengedni és ne akarj senkit se, még magadat sem birtokolni. Ha ezt képes vagy belátni sokkal könnyebb és szabadabb életet fogsz élni.

Ikrek csillagjegy sorsfeladat

Gyakran halljuk, hogy az ikrek csillagjegyű emberek kettős személyiségűek. Nem véletlen, hiszen ők hajlamosak úgy érezni néha, hogy hegyeket mozgatnának erejükkel, máskor pedig a rosszkedv fogságában ragadnak. Az Ikrek sorsfeladata az, hogy megtanulja egyensúlyba hozni magát.

Rák csillagjegy sorsfeladat

Fontos, hogy megtanulj saját érzéseiddel, érzelmeiddel bánni és egyensúlyba kerülj önmagaddal. Ehhez arra van szükséged, hogy ne vegyél mindig minden külső érzelmi benyomást magadra. Persze ez nem azt jelenti, hogy zárkózz be, de ne szívj magadba mindenféle negatív hatást, ami másokból ered.

csillagjegy sorsfeladat
csillagjegy sorsfeladat

Oroszlán csillagjegy sorsfeladat

Rá kell jönnöd, hogy minden győzelmed, amit aratsz rengeted áldozattal jár. Ez azt jelenti, hogy nem szabad folyton harcolni másokkal, mert te aztán igazán hajlamos vagy rá. Szabadítsd fel a hatalomra törő egodat a lelked szabadságának felismerésével, harc helyett pedig nézd inkább minden helyzet napos oldalát.

Szűz csillagjegy sorsfeladat

Meg kell tanulnod magadra is összpontosítani és nem mindig másokat kritizálni. Értékeld és szeresd magad, mert túlzott cinizmusod és kritikád önbizalomhiányból is fakad. Tanuld meg megélni és elfogadni érzéseid, köss békét a lelkeddel. Így másokkal is harmonikus lesz a kapcsolatod.

Mérleg csillagjegy sorsfeladat

Találd meg az egyensúlyt a béke, a harmónia és a harc, a küzdés között. Merj kiállni magadért és ha kell hallasd a hangodat is, nem szabad mindig megalkudni a konfliktus elkerülése érdekében. Magadért igen is harcolnod kell! Lelj békére egyedül is, ne mindig mások társaságában keresd a boldogságot, tanulj meg egyedül is létezni és örömöt találni.

Skorpió csillagjegy sorsfeladat

Tanuld meg elengedni a félelmeidet. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha megvizsgálod magadban a félelmek kiindulási pontját. Dolgozz rajta és ismerd meg még jobban önmagad. A Skorpió az árnyék jele. Ebben az értelemben pedig nagyon fontos szembenézni árnyékoddal és barátságot kötni vele, amiben az önismeret sokat segít.

Nyilas csillagjegy sorsfeladat

Hinni és élni szenvedéllyel. A Nyilas az Ikrekhez hasonlóan kettős jegy, így küldetése is kettős. Saját hitét kell felépítenie majd tovább adnia bölcsességét másoknak, úgy hogy ne váljon hamis prófétává. Mint minden tűz jegynél a legfontosabb a szeretet kiárasztása.

Bak csillagjegy sorsfeladat

A bakoknak fel kell ismerniük saját érzéseiket és meg kell tanulniuk rugalmasabbnak lenniük. Fogadd el önmagad, szeresd magad! Így könnyebben nyitsz majd mások felé is.

Vízöntő csillagjegy sorsfeladat

Képviseld mindig magadat, érzéseidet és a szabadszelleműséged, de figyelj oda, hogy ez ne ártson másoknak. A Vízöntő a megvilágosodás jele, ha képes a megfelelő önismeretre és figyel mások érzéseire nagyszerű példamutatóvá válhat.

Halak csillagjegy sorsfeladat

Meg kell tanulnod képviselni magadat. A saját szereteteddel is jól kell bánnod, hiszen ha állandóan csak adsz előbb utóbb elfogysz. Tartsd mindig szem előtt: ,,Szeresd felebarátodat, mint Tenmagadat”. Mélyedj magadba és vizsgáld meg vágyaidat. Utána pedig tegyél értük. Így visszatérhetsz önmagadhoz, ami egyenlő a kiteljesedéssel.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here