Összeillő csillagjegyek – Szerelmi horoszkóp

összeillő csillagjegyek
összeillő csillagjegyek

Összeillő csillagjegyek: Megmagyarázhatatlan, erős vonzalom? Te is biztos találkoztál már olyan emberrel, akiről nem tudtad megmondani miért, de egyszerűen azt érezted, hogy vonzz, mint a mágnes. Ennek számtalan oka lehet, a kémiai vonzalom mellett érdemes megvizsgálni a csillagjegyeket is.

Összeillő csillagjegyek – Szerelmi horoszkóp

Ki illik a Kos csillagjegyhez?

A Mérleggel egy életre szóló szerelem alakulhat ki közöttük, ha elfogadják egymás szokásait és vágyait. Ha ez így történik mesébe illő párkapcsolatuk lesz és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az Oroszlánnal is jó párost alkothat a Kos csillagjegy. Szerelmüket az összehang, a dinamizmus és a lelkesedés tölti meg. Mindketten igazi energiabombák és az ágyban is jól megértik egymást. A Kosok az Ikrek és a Nyilas csillagjeggyel is hamar szót értenek. A kezdeti barátság idővel szerelemmé érhet.

Ki illik a Bika csillagjegyhez?

A Skorpió csillagjegy a nagy Ő. Elsöprő szenvedélyével ki tudja mozdítani a komfortzónájából a bikát és a kezdeti flörttől egészen az extázisig juthatnak. A Rák csillagjeggyel mindenben megegyeznek, hiszen mindkettőjük számára fontos az otthon, a család. A Halak csillagjegy is jó hatással lehet a Bikára, aki ezért cserébe erős hátországot ad társának. A Bika még a Bak csillagjegy hidegségét is képes megtörni szeretetével.

Ki illik az Ikrek csillagjegyhez?

A Nyilasban megtalálja álmai párját, hiszen egyforma a szabadságigényük, amit meg is adnak egymásnak. A Mérleg csillagjeggyel is jó párost alkotnak. Reggelig tartó beszélgetések jellemzik kettőjük kapcsolatát. A Kos energiája, szenvedélye felvillanyozza, bár a kapcsolat kezdetén egyikük sem gondolkozik hosszútávon.

Ki illik a Rák csillagjegyhez?

A Bak csillagjegy komolyságába azonnal szerelmes lesz és mindent el is követ, hogy megfeleljen elvárásainak. De kiváló partnere lehet egy másik Rák csillagjegyű partner is, hiszen teljesen egyeznek a vágyaik. A Skorpió csillagjegy határozottsága megbabonázza, felnéz rá és akár egy életen keresztül is hajnaldó alávetni magát az akaratának. A Bika csillagjegy nyugalma, megbízhatósága teljesen leveszi a lábáról már az első pillanatban, ha jól alakul vele meg sem állnak az oltárig.

Ki illik az Oroszlán csillagjegyhez?

A Vízöntő csillagjegy bár tökéletes ellentéte az oroszlánnak mégis az ebből fakadó vonzalom köti össze őket akár egy életen át. Tisztelik egymás szokásait, vágyait. A Nyilas csillagjeggyel hamar egyhúron pendülnek, általában közös a társaság és az életcéljuk is. Mindkettő szenvedélyes csillagjegy, így habzsolják az életet. Az Ikreknek szívesen udvarol az Oroszlán.

csillagjegy szerelem
csillagjegy szerelem

Ki illik a Szűz csillagjegyhez?

A Halakkal tökéletes párosítást alkotnak, hiszen ez a csillagjegy tökéletesen tud alkalmazkodni a maximalista és kritikus szűzhöz. A Bak csillagjegynek pedig épp fordítva, a Szűz szívesen bizonyít, hogy érdemes a szeretetére. Bár a külső szemlélődő unalmasnak látja életüket, ők mégis így érzik magukat biztonságban. A Rák csillagjegy hasonló gondolkodása mágnesként vonzza a Szűz jegyűt. Egyformán higgadtak, megfontoltak és mindketten az otthon melegére vágynak.

Ki illik a Mérleg csillagjegyhez?

A Kos csillagjeggyel egész életen át tartó szerelmük lehet. A Kos tüzessége erőt ad a Mérlegnek, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan döntésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg erotikussága nagyon erős kapocs. A Nyilas optimizmusa és szabadságszelleműsége könnyen lázba hozzák a Mérleg csillagjegyet. Kiváló szövetségesek, az élni és élni hagyni elve alapján működnek. Az Oroszlánnal is jó kapcsolat alakulhat ki köztük. Egyformán szeretik a luxust, a fényűzést és az előkelő társaságot. Ha nem versengenek egymással nagyon jó társak lehetnek.

Ki illik a Skorpió csillagjegyhez?

A Bika csillagjegy az egyetlen, aki teljesen megfelel a Skorpió elvárásainak. Kellemes erotikája elsöprő szerelemben olvad össze a Skorpió szenvedélyével. A Szűz csillagjegy szorgalmával, határozottságával vonzza a Skorpiót. A kihűlt szerelem jó baráti kapcsolattá alakulhat át közöttük. A Halakkal elég egyoldalú a kapcsolatuk. A Halak rajong a Skorpióért, de a Skorpió inkább csak élvezi ezt és nem érzi kölcsönösen.

Ki illik a Nyilas csillagjegyhez?

Bár az Ikrekkel sok mindenben különböznek mégis vannak közös vonásaik természetükben. Szeretnek nyüzsögni és utazni. A Kos csillagjegytől nemcsak állandó rajongást, hanem szerelmet is kap. Optimizmusuk átsegítik őket az eléjük gördülő akadályokon is. A Mérleg könnyen leveszi a lábáról az álmodozó Nyilas csillagjegyet. Mindketten szeretik megadni a szerelmi együttlét módját.

Ki illik a Bak csillagjegyhez?

Legideálisabb társa a Bika, hiszen mind a ketten két lábbal állnak a földön és megfontoltak. A Bika csillagjegy pedig képes előcsalogatni a szerelmet a Bakból. A Rák ragaszkodása nagyon szimpatikus a Bak számára, ha egymásra találnak egy életen át kitarthatnak egymás mellett. Továbbá a Szűzzel és a Skorpióval is jó párost alkatnak, sokra vihetik együtt.

Ki illik a Vízöntő csillagjegyhez?

Az Oroszlán személyisége elkápráztatja a szerény életmódú Vízöntő csillagjegyet. Az Ikrek pedig ötleteivel és pajkosságával hódítja meg. Mindketten szeretik a szabadságot, így ezt nem nehéz egymás számára megadniuk. A Nyilas hegyeket mozgató tervei elvarázsolják. Általában életüket mások szolgálatának szentelik és ez szoros kapcsolatot alakít ki közöttük, akár egy életen át.

Ki illik a Halak csillagjegyhez?

A Szűz tökéletes lehet a Halak csillagjegy mellé, mert minden megvan benne, ami a Halakból hiányzik. A szerelemben, ha közös nevezőre jutnak megtalálják együtt a boldogságot. A Bika csillagjegy is igazán hozzá illő társ, hiszen mellette nem kell tartani meglepetésektől. A Bak szívét meghódítani nagyon nehéz, de a Halaknak még ez is sikerülhet. Sok türelemmel boldog házastársak lehetnek.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here