Légy stílusos II.

divat_horoszkop_alapjan

Az előző cikkünk folytatásaként ezúttal az Oroszlánoknak, a Szüzeknek, a Mérlegeknek és a Skorpióknak kedvezünk, ugyanis a következőkben erről a négy csillagjegyhez illő ruhákról, formákról, és kiegészítőkről tudhattok meg a legtöbbet! Ha nem akarsz mellélőni, akkor jó helyen jársz! 🙂

divat_horoszkop_alapjan

OROSZLÁN

A drámai színek mutatnak rajtad a legjobban, mint például az arany, a vörös vagy éppen a lila. A tökéletes hatás érdekében válassz szögletes formájú, éles vágású, merész ruhákat és felejtsd el a kényelmes blúzokat, nadrágokat és cipőket! Viselj bátran élénk színű, extravagáns ruhákat, hiszen tudsz a legjobban kiemelkedni a tömegből. A hétköznapokon légy egyszerű és letisztult: a munkahelyre, vagy az iskolába kombinálj egy szűk toppot egy világos farmerral!

SZŰZ

Feltűnő jelenség vagy, akinek a mottója nem más, mint az egyszerűen, de nagyszerűen. Egy testhez simulós öltönynadrágban és egy egyszerű topban fantasztikusan fogsz kinézni, legyen szó bármilyen alkalomról. A szűzies jegyed magában hordozza a tisztaságot is, így bátran hordj letisztult színeket, például fehéret, drappot, esetleg bézst. Ha valami egészen egyedire vágysz, akkor viselj hímzett (pl: kalocsai) ruhákat, ebben az esetben viszont vigyázz a kiegészítőkkel, tartsd a szemed előtt, hogy a kevesebb, néha több! A nyár közeledtével a part menti sétákhoz mindenképp szerezz be egy sarut, vagy egy szandált: ezek egyszerre kényelmesek és csinosak!

MÉRLEG

Imádod a harmóniát és az egyensúlyt, ez az öltözködéseden is meglátszik. Puha formák, egyszerű –közepes-sötétkék, rózsaszín-színek ez az, amit te igazán kedvelsz. Kerüld a fodros ruhadarabokat, egy selyemblúz-rövidnadrág kombóval sokkal nagyobb elismeréseket zsebelhetsz be, mint gondolnád. A jeles eseményekre a legjobb választás egy földig érő maxi ruha, amit egy csinos laposszandállal dobhatsz fel. Egy kis megújulás sosem árt: a nadrágot cseréld szoknyára, vagy hosszú ruhára és figyeld meg mindenki össze fog súgni a hátad mögött!

SKORPIÓ

A legszexibb jegy szülöttje vagy, a ruháiddal a belőled áramló érzékiséget és szenvedélyességet tükrözöd. A bársony, vagy krepp ruhákban lenyűgözően nézel ki, főleg, ha ezeket sötét árnyalatokban viseled. A hanyag elegancia neked egyáltalán nem való, ezért a legjobb, ha kerülöd a laza ingeket, nadrágokat. A siker elérésének érdekében legyél kissé bevállalós és hordj váll nélküli ruhákat, melyek egyszerre szexik és visszafogottak. A sötétkék, a piros, és a fekete mind tökéletes választásnak bizonyulnak. Ha nem akarsz nevetségessé válni, akkor nagy ívben kerüld az öltöny és szövetanyagokat, helyettük viselj egy sokkal nőiesebb anyagot, a szatént!

Gedeon Zsófia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here