Légy stílusos

csillagjegyek_es_a_divat

Mi nők képesek vagyunk akár órákat is eltölteni a tükör illetve az öltözőszekrényünk tétlenül. Sokszor nem találunk a hangulatunkhoz, vagy az alkalomhoz illő ruhát, s kétségbeesünk, hisztérikus rohamot kapunk. Ilyenkor jönnek általában a híres „Nincs egy göncöm se!” és a „Nincs mit felvennem” című mondatok. Ha ez veletek is előfordult már, akkor itt a megoldás! Cikkünkből megtudhatod, milyen ruhát válassz a horoszkópodnak megfelelően, hogy biztos sikered legyen otthon és munkahelyen egyaránt!

 

csillagjegyek_es_a_divat

 

Elsőként a Kosoknak, a Bikáknak, az Ikreknek és a Rákoknak tartunk egy rövid stílusmustrát:

KOS

Remek ízléssel rendelkezel, így nem jellemző, hogy órákat állsz a ruhásszekrényed előtt állva, azon töprengve, mit vegyél fel. Leginkább az elegánson szabott ruhákat kedveled, ám a hétköznapokban a sportosabb ruhadarabokat részesíted előnyben. Általában kerülöd a fodros ruhákat, a mintákat és a pasztell árnyalatokat, a merész és színes cuccok állnak neked a legjobban! A nyár közeledtével szerezz be lenge ruhát, például pár élénk színű inget!

BIKA

Az egyik legstílusosabb jegy szülötte vagy, aki pontosan tudja, mit mivel kombináljon ahhoz, hogy a bókok ne maradjanak el. Képes vagy megvenni a legdrágább márkás ruhákat, ám a régi jól bevált ruhadarabjaidról sem feledkezel meg. Szereted a puha és érzéki pasztell színeket, stílusodat a letisztultság, a finom nőiesség jellemzi a leginkább. Kerüld a merész, élénk színű az extra méretű ruhákat, hiszen ezekben nem szexi, hanem nevetséges leszel!

IKREK

Fiatalos és sokoldalú. Ezzel a két kulcsszóval írható le a stílusod a legjobban. Az Ikrek jegyben született nők általában vidámak és mókásak, így mindenképp kerüld a sötét, komoly ruhákat. A hétköznapokon a pamut nadrág és póló duót kedveled a legjobban, a fontos eseményekre lycra esetleg szatén ruhát választasz. Ezzel a kombóval nem tévedhetsz: egyszerre leszel szexi és nőies egyaránt!

RÁK

Egyszerre vagy romantikus és csajos, a hétköznapokon általában a hangulatodnak megfelelően öltözködsz. A selyem, a szövet és a pamut darabokat kedveled a leginkább, neked teljesen mindegy milyen alkalom van, mindig stílusos vagy, legyen szó esküvőről, vagy egy családi ebédről. Megjelenéseddel mindig diszkrét eleganciát sugallsz, ami megbolondítja a környezetedben lévő férfiakat. Ha még több elismerést akarsz bezsebelni, akkor hordj több szoknyát és ruhát, a nadrágot pedig felejtsd el! Ha vásárolni mész válassz egy ezüst ruhát, esetleg egy lila szoknyát!

 

Gedeon Zsófia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here